26 januar 2012

Min mailadresse er blevet, ja hvad ved jeg??

 

 

 

Jeg skriver lige her for at advare alle jer, jeg har på min adresseliste i min mailboks. Nogen har gjort et eller andet, og der er blevet sendt masser af spam mails ud fra min mailadresse.

 

Jeg beklager virkelig og beder jer om at smide dem AD HELVEDE TIL…

 

Jeg kan jo ikke se hvad det er, men der er åbenbart koblet links til, som I bliver bedt om at klikke på. GØR DET IKKE, men smid som sagt skidtet ud.

 

Jeg har IKKE sendt mails ud med links til nogen. Hvis JEG sender mails, vil I ikke være i tvivl om at de er fra mig og yderst venligtsindede.. ;)

 

Mange kærlige hilsener og igen.. beklager besværet.  !%/&”R#&¤(#¤(“!!!

Henriette

14 kommentarer:

 1. Hej igen Henriette, Jeg vidste godt det ikke kunne være fra dig - du skriver altid noget i mailen og sender ikke blot link. Du har godt set min 2. mail ikke? Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeps det har jeg :-)) har også lige skrevet et par små ord til dig om det, men nej.. jeg sender ikke bare links ud på den måde. Det er vanvittigt irriterende, men ikke helt ualmindeligt desværre. Det underlige er, at det er gmail der er spammet?? Det plejer at være hotmail, som døjer med det.

   Mange knus og VUF til Kenzo
   :-))

   Slet
 2. Jeg så godt du lå i min spam !
  Tak fordi du advarer.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det manglede bare Miri. Jeg syntes det er SÅ invaderende og belastende med det problem, men vi kan jo nok ikke slippe for det desværre.

   Knus og tak

   Slet
 3. Helt i orden..regnede også selv med det var spam...og selvfølgelig klikkede jeg ikke på linket..smed bare mailen....af helvede til ;-))))
  Knusser herfra :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. SÅDAN! Helle :))

   knus tilbage til dig.

   Slet
 4. Men det sjove er - eller måske ikke sjovt - selvom mailene umiddelbart er fra dig, er det ikke din adresse, men en hotmailadresse....
  Jeg har anmeldt som spam :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er da vildt underligt også. Godt du anmelder det :)

   Slet
 5. Tak fordi du skriver det her, jeg åbnede ikke mailen og undrede mig, da nr 2 dukkede op :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. I sådan situation Lene, er det (også) herligt at være blogger. Så kan man formidle til så mange som muligt :-)) God du ikke har åbnet den.
   Tak fordi du lige skrev.
   Kh

   Slet
 6. Så var det derfor, jeg fik mails fra dig med sjove tekster på... ;-) Jeg regnede nu nok med, at der var noget galt, så de ER smidt ud...

  SvarSlet
  Svar
  1. Jaja, jeg er bare glad for at I alle er gode til at slette med det samme.

   Knus til dig Mia.
   Kh Henriette:-))

   Slet
 7. Prøv at skifte password til din e-mail. Det hjælper i visst tilfælde :-)

  SvarSlet
 8. Kære Anne. Tænk engang.. det har jeg slet ikke tænkt på. Selvfølgelig skal der skiftes og det kan KUN gå for langsomt.

  Tusind tak for det gode råd.
  Kh Henriette :)

  SvarSlet