15 februar 2012

Langsomt, meget langsomt

 

 

 

 

 

Natten er skyld i dagens tempo. Den er langsom. Meget meget langsom. Indkøb af mælk, smør og smøger betyder at jeg MÅ ud, ligså gør aftalen med psykologen, men jeg må indrømme at jeg allehelst ville blive her. Med dynen strukket helt op over hovedet. Noj altså, hvor er jeg træt.

 

Havde jeg været alene, var al udgang nok droppet og udskudt, men knægten er sulten så der er ingen vej udenom desværre.

 

I dag er forresten også en af de dage, der virkelig trækker tænder ud på en anden måde. Arbejdet over mit hoved er gået ind i en ny fase, det er svært at vurdere hvilken, men larmen har nået nye højder. Skulle jeg tro på de lyde jeg hører, så står der lige over mig en cirkusartist og jonglerer med store træplanker, og han er ikke særligt god til det. Der lyder grangiveligt som om han taber dem hele tiden. Lyden kunne også minde lidt om en, der taber en ordentlig bunke brændeknuder på et meget tyndt, men hårdt underlag. Bulder og brag med andre ord. Derefter tager cirkusartisten plankerne og hamrer løs på dem med en energi jeg må misunde ham, indtil han igen henter en ny omgang. BANG! så tager vi turen igen.  Halv otte gik det i gang, og på et tidspunkt sværger jeg på at lampen i loftet gyngede lidt.

 

Nå, men det skal jo være skidt før det bliver godt, og om det er gulv eller tag der arbejdes på i dag, så MÅ det vel snart betyde at her bliver lidt varmere. De sidste dages mildere temperaturer har fået mit termometer til at stige fra 12 til 15 grader sååå…  Vi sveder vel nærmest lige nu ;)

 

I aften har jeg en aftale med strikkedamerne og skal til Hvidovre. Ud til hende der I ved, der er berygtet for at pynte hjemmet op med både spind og gys. Hun har godt nok erklæret at der ikke er pyntet til fastelavn, men kan man nu stole på det??  Måske der står en uhyggelig klovn bag døren når jeg kommer ind? Man kan aldrig helt vide med hende Frau Putz ;)

 

Under alle omstændigheder vil jeg meget gerne møde op, så er jeg ikke for smadret efter aftalen kl 16, ja så må Rasmus klare sig selv i aften. Faktisk har jeg aldrig været i familie med en krykhusar før, og jeg har da lært at det IKKE er nemt sådan at manøvrere rundt på smalle arealer. Der væltes ting i en jævn strøm, så når jeg kommer tilbage igen vil jeg være spændt på, hvad der ligger af ting der skal samles op og rettes ud hihi. TO gange er strømmen gået i hele hytten, efter hans forsøg på at åbne døren fra badeværelset af. Af ukendte årsager kan den få sikringen til at slå fra når den rammer strømdimsedutten!  Jojo her er ikke kedeligt.

 

Meget afhænger af hvordan jeg kommer igennem de næste timer, og må jeg aflyse så ved de damer heldigvis hvorfor og at det ikke er med min gode vilje.  Lykkedes det, så tager jeg det her med i dag. Jeg vil videre med det vendestrikkede sjal.

1 kommentar:

 1. Jeg kom sådan til at grine af din historie med cirkusartisten på taget! :D
  Jeg kan lige se det for mig og godt at du kan se humoren i det, selvom der kommer den larm deroppefra også...heldigvis sker der da en udvikling med det nye tag så.
  Ja, og så Rasmus, der ufrivilligt får strømmen til at gå, bragte også et smil frem :)
  Nej, I har det da bestemt ikke kedeligt!
  Ha' en god onsdag - håber du har energi og kræfter til både at besøge psykolog og de søde strikkedamer i aften -
  Knus Marianne :)

  SvarSlet