02 februar 2012

Sibirisk kulde… JA det tror jeg nok lige

 

 

 

Den såkaldte sibiriske kulde kan mærkes. Koldt er det udenfor, men også her inde i min lejlighed er der  R E T  S Å  K O L D T!

Heldigt er det ikke, at kulden falder sammen med at jeg bor lige under et manglende tag, og i nat har det været så koldt at jeg i dag tager konsekvensen. Jeg flytter min seng ( igen ). Det trækker simpelthen for meget. Den væg jeg sover op ad er så kold, at jeg flere gange i nat er vågnet fordi min hovedbund!!! fryser. Nu sidder jeg godt pakket ind og med hue på. Det kan man jo sige meget om, men faktisk er det jeg tænker mest over den varmeregning det kan udløse senere hen. Den ene side af boligen er slet ikke varmet op, og det påvirker stuens temperatur. Jeg lukker døre og passer på varmen naturligvis, og så glæder jeg mig over at jeg er strikker ;-)

 

Gad vide hvordan de fjerklædte holder varmen i fusserne?

Sådan her…

6 kommentarer:

 1. Uha, det er ikke et godt tidspunkt at være uden tag! Du må pakke dig ind og holde dig i gang så du ikke fryser fast ;-) Måske skulle du betragte det som træningslejr før teltturen ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja den er god med dig.. telttur!! Du er ikke uden humor hva ;-) Jeg skal ingen steder ligge i noget telt nej, selvom der bliver sukket lidt om det for tiden. Brrr

   Rigtig god weekend Tenna og knuuus ;)

   Slet
 2. SURT. Måske du skulle stille din garnreol op af den kolde væg i stedet ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er også min tanke.. og at jeg må skaffe mere garn til huse ;) hehe.

   Slet
 3. Åh nej da :( de må da oppe sig lidt med at få lagt det tag på, selvom de vel også har det koldt, de stakkels håndværkere.
  Der er ikke andet for, end at du må tage alle dine strikkede huer og alle dine strikkede trøjer på, på een gang, når du skal sove! ;)
  Du får da heller ikke fred - hele tiden er der nye udfordringer at klare - selv derhjemme..
  Håber snart der kommer mere ro på og et tag på.
  Kh Marianne :)

  SvarSlet
  Svar
  1. jeg syntes altså også at jeg er lidt uheldig hihi. Du kan tro at jeg er glad for at jeg er strikker for tiden. ALT bliver brugt :)

   Rigtig god weekend
   Knus Henriette

   Slet