30 marts 2012

Fredag aften med længsler

 

 

 

Mange kan sikkert levende forholde sig til min længsel. Min aften er gået med at surfe rundt på nettet Bare kigge billeder. Drømme og lægge planer. Tænke tanker og forsøge at være tålmodig.

 

Det er hverken sommerferie eller nyt hus jeg taler om. Ejheller hund eller marsvin, fugl eller kat. Hverken nyt tøj, flere sko ( dem har jeg nu forresten ikke mange af tilbage), ny make up, flere bøger, hjørnesofa eller.. en tur til London.  Alt sammen er listet på min drømmetavle, men lige nu er det jeg allermest savner og længes efter noget så jordnært som:

 

At kunne strikke. 

 

 

Og så forresten nu hvor jeg har siddet og kigget efter lige det billede jeg ville bruge, fandt jeg et par fra sidste år på samme tid..  på et år har jeg taget 15 kg på. ØV    Helt typisk og ganske klassisk kan jeg ikke styre maden når jeg ikke er i trivsel, og tjaaa så vidner også vægten om et hårdt år. Fandens osse.

 

Min hjerne har været lidt i sort i dag, men det skal nok lysne igen. Og jeg kan jo også lige lægge håbet om vægtkontrol på listen med drømme.  Drømme der ikke er stor mulighed for at indfrie, men som alligevel lever i  mig. HELDIGVIS kommer strikketøjet tilbage i mine hænder igen inden længe. DET ved jeg med sikkerhed. Det forbliver ikke bare en drøm.

 

DSCN0044  cats

4 kommentarer:

 1. Hvor må det være frustrerende ikke at kunne strikke. Der er ikke noget værre end at være forhindret i at lave det, der gør én glad.

  Træls med vægten - det kender jeg alt for godt. Har selv taget 15 kg på. Håbede, de ville rasle af, da jeg stoppede med nogle af mine piller, men nej. Der er vist kun den hårde måde...

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg siger dig også Reke, det driver mig til vanvid altså ;) Og nej, det bliver ikke lettere af at man tager medicin desværre.

   Knus og god aften :)

   Slet
 2. Jeg synes du ser strålende ud...:-)
  Vægten..puha den snakker vi ikke om...de dumme piller man er nødt til at tage er også med til at det ikke er så let at tabe sig.
  Men jeg har accepteret at det er bedre at have det godt end at tænke på kiloene.
  De fine grønne farver klæder dig så godt,,,det er også min og min yngste datters yndlingsfarve i tøj..:-)

  Håber at du får det bedre og får en dejlig afslappet påske.

  Hej fra Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lisbeth. Det gør jeg vel også, men du kender sikkert det der med at man selv kan se/mærke en forskel.. Medicinen gør det nemlig ikke lettere, snarere tværtimod.

   Jeg elsker også grøn. Allevegne hihi

   I lige måde og knus
   Henriette :)

   Slet