23 august 2012

Jeg er ved at rejse mig igen, men ting tager tid

 

 

 

 

 

Langsomt er hovedpinen ved at fortrække, og jeg er ved at rejse mig igen. Desværre går det jo ikke så hurtigt som jeg har lyst til, men jeg lytter og sitter når det er nødvendigt. I går fik jeg vasket op, lagt rent på sengen og støvsuget det værste af Fister op fra gulvene. Han har haft sin første fældning, men hans pels er så fin at det ikke har været slemt. Det var lige ved at tage pusten helt fra mig, så resten af dagen måtte jeg tage på langs.

 

I dag var bedre så jeg kom på gaden efter madvarer, og så lå garnet fra jylland og ventede på mig nede på tanken. DET kan få selv den sygeste strikker ud af fjerene hihi. Første hentede jeg Vinna, der jo er flyttet hen et par gader fra mig, så vi kunne deles om nogle af varene og hun fik de tungere ting kørt hjem. Win win foruden at jeg lige fik set hendes nye lejlighed. Den er så fin og med en sød lille altan, hvor alle hendes blomster liver op. 

 

Resten af dagen har jeg så igen taget den med ro. Har kigget i det nye Ikea katalog. Set tv. Spist grov mad og kigget beundrende på indholdet i pakken. Og nå ja forresten så fik jeg endeligt tømt bilen for det sidste jeg har haft liggende fra ferieugen. Eneste rest er posen med strandsten.. Den er så tung, at jeg bare ikke orkede den.

 

Nu er det aften og jeg har en lille kanin liggede langs min dyne. Vi hygger indtil det er sovetid og så håber jeg, at i morgen bliver endnu mere energisk og måske den dag hvor jeg SLET ikke har ondt længere. Det ville da være herligt, især fordi jeg har en masse ting jeg gerne vil have gang i. Strik feks. I denne uge har det været helt umuligt for mig at nørkle, så jeg længes efter at få produceret noget igen. Jeg skulle have været i strikkeklubben i aften, men for gud ved hvilken gang, måtte jeg melde fra. Og godt jeg gjorde det, for som de sidste par dage, får jeg det værre hen mod aften. Sikkert bare kroppen der skiller sig af med kemien, men ubehageligt er det, med mavekneb og småkvalme. Så er det rarere at være hjemme.

 

 

Til sidste en lille sær vane:

IMG_0471

Samler mig??  Nej da..  I æsken ligger samtlige de bånd ( har akut glemt hvad de hedder!! ), som jeg har taget af garn jeg har brugt siden jeg begyndte at strikke. Det begyndte som en lille ide, men er endt med at være noget jeg bare gør. Tror nok det er fordi, jeg et eller andet sted så dem brugt til et eller andet kvikt, engang for længe siden. Hmmm….  Gemmer I dem også??

6 kommentarer:

 1. De hedder banderoler, og jeg gemmer dem kun længe nok, til at vide hvad det er jeg aktuelt strikker af :)
  Jeg gemmer heller ikke afklip, selvom jeg har set fikse ideer til at bruge alle de små gernrester til.. Jeg kan umuligt lave alle de sjove ting jeg ser...

  Det er dejligt at de føler dig en smule bedre igen. Og det er rigtigt, ting tager tid. Og sådan skal det være :)

  Knus.
  Og kan du ikke tage en sten eller to med op, hver gang du har været ved bilen... så har du lige pludselig slæbt hele sækken op :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Nå ja, det er da det de hedder :-)

   Det kunne jeg måske godt. Har bare altid noget i hænderne og så bliver posen med sten sprunget over hihi. Meeen nu skal det snart være.

   Knus :)

   Slet
 2. Du kan bruge dem til at lave "teposefoldninger"... :-)
  Hvis du ikke skulle vide hvad det er, fandt jeg lige hurtigt denne side: http://papirfoldning.dk/diagrammer/tepose01.html

  Det lyder altså bare så hyggeligt at Fister hopper rundt i lejligheden og putter med dig i sengen. Når jeg læser om den lille hygge-fis, så får jeg helt selv lyst til at få en kanin igen. :-)
  Jeg tænker bare på, om han aldrig tisser i din seng? Det gjorde min i hvert fald dengang, så jeg havde den sjældent med i seng, selvom det var så hyggeligt.. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ei det skal jeg da lige kigge på. Ved egentlig godt at nogle gemmer theposerne, men igen.. det er svært at få tid til alt det jeg gerne vil. Min inspireres vil jeg altid gerne blive, så tak for tippet :))

   Ihh det skulle du da tage og gøre. Få dig en kanin igen. Og jo.. Fister og jeg er ikke helt enige om det med sengen, men jeg har lært ham et kompromis,fordi jeg selv gerne vil ha ham liggende. Der er EET sted han må tisse, og det er ovenpå et vandskyende tæppe i fodenden. Ovenpå det ligger et håndklæde og så vasker jeg bare lidt mere. Det fylder ikke meget i den store seng, lugter heller ikke fordi han er steriliseret og mængden er lille, så jeg syntes det er ok. Hellere det, end at han slet ikke måtte være i soveværelset. Her er jo kun mig og JEG har bestemt at han skal ha lov at være hvor jeg er, når nu han ikke har en legekammerat :))

   Slet
 3. Flere fister billeder!! Banderolerne gemte jeg også, uvist hvorfor. Ikke fordi jeg skulle bruge dem, mere sådan for en sikkerhedsskyld. Sidste år blev jeg træt af dem og skrev dem ind i et excellark. Så nu har jeg check på løbelængder og farvenr på resterne etc....

  SvarSlet
  Svar
  1. Uha, jamen jo, ja og ok :) Jeg må hellere se at få taget nogle billeder så hihi.

   Ikke nogen dum ide at få dem lagt på computeren. Jeg er ikke så god til det der med exell, men mon ikke en anden metode kunne findes, for det er da genialt.

   Slet