22 august 2012

Sådan kan en stue også se ud, og heldig er jeg fordi jeg har pladsen, magten og viljen..

 

 

 

 

 

IMG_0473

Siden jeg i marts rykkede det meste af mit liv udendørs, har stuen stået ensom og næsten ubrugt hen. Og dog forresten, for Lillekaninen bruger den flittigt som fitnesscenter, hvilket jo også en måde at udnytte pladsen på, men jeg selv er først nu ved at føle trang til at opholde mig i de bløde møbler igen. Der er stadigt masser af timer tilbage i altanen, og jeg agter bestemt ikke at rykke mit legeme ind sådan helt seriøst før frosten bider næsen af mig, men

 

 

Et er agt, noget andet er magt.

Lyder godt ikke ;-) , om det giver nogen som helst mening er vist mere tåget,, men jeg elsker rim så jeg lader det stå. Og uha der røg jeg lige af vejen, her kommer jeg op igen:

 

 

 

IMG_0456

Ordet magt er i denne forbindelse det helt rette, for magt det har jeg nemlig når det handler om, hvordan jeg vil bo. Bruge min plads, rode, regere og agere, og det er heeeerligt. Så skønt det kan være at være to ( eller flere måske ), ligeså fedt er det at være een og almægtig. Herskerinde over egne kvm ( nåjaokså, lejede kvm..), når det nu er sådan skæbnen har lagt sig for mig. Så i mange måneder har stuen været kulisse for både gæster i det små, rod, vasketøj, projekter, kaninpels, støvbolde, hårbolde og legebolde, tøj i bunker og tøj på gulvet engang imellem også. Min energi og mit fokus har været udenfor, og så kan alt andet snildt vente til den tid vi ved kommer, og som nu er indfor rækkevidde allerede igen.

 

Lige nu ser stuen derfor sådan ud:

IMG_0448

IMG_0451

IMG_0452

IMG_0457

IMG_0459

Den er vel egentlig allermest et arbejdsværelse/krearum/retreat og alt muligt andet end kun en stue

 

IMG_0468

Hvad vil jeg egentlig fortælle med alle disse ord hva??

 

Jamen jo, jeg vil bare ovenpå en masse skriverier om smerter og problemer gerne fortælle, at der skam også er en kæmpe stor glædesbold i min mave. Den har været længe om at vokse sig stor og stærk nok til ikke at miste pusten. Et helt år faktisk for jeg har nemlig nu boet her lige præcisos et år. Juhu siger jeg bare, men videre i teksten skal vi.

IMG_0462

Min stue kom jeg fra. Min stue som stadigt mangler lidt finish hist og her, blandt andet i form af billeder, tegninger og andet sjovt, der ganske som Pernille også kunne fortælle om forleden, har indkøbte rammer stående parat i en bunke. Min glædesbold i maven er der fordi jeg i min stue kan være den jeg er, uden at skulle fjerne sporene hele tiden. Har jeg behov for kreativt rod, eller omvendt pertentlig ordentlighed er det ikke noget problem. Lige nu er det det kreative rod, der hersker herinde. Her er spor efter en sommer med mange forskellige ideer, som er hevet frem og lagt til side igen. Her er strik og hækling i een stor pærevælling og opskrifter alle vegne, for slet ikke at tale om garnet som er endt udenfor reolen. Garnreolerne ja de er ikke længere så fint organiserede som de var i vinter, men det bedste af det hele er..

IMG_0465

IMG_0464

 

 

..  at jeg elsker mit kreative rod.

 

 

IMG_0461

Det er beviser på at jeg lever nemlig. At noget fungerer endnu derinde i min hjerne. At jeg har haft lysten til at frembringe noget, er tegn på at jeg ikke er helt færdig som gårdsanger, trods alt hvad der ellers foregår på ydersiden af mig. Og det bedste er at det ikke generer nogen.

 

IMG_0466

Om kort tid er jeg klar til at tage fat og få sat system i tingene igen. Det er nemlig på to do listen til efterår og vinter. Rydde op, sortere og lægge på stash i Ravelry. Set med de briller gør det ikke noget at sommeren går på hæld. Forude venter mange timer med min ynglingsleg.

 

Garnlegen.

Image00716

14 kommentarer:

 1. Sikke et dejligt kreativt sted du har der ;-)
  Man kan kun blive inspireret af alt det garn... go dag til dig :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Gitte :) Det er jo det der er så dejligt ved at kunne se hvad man har..

   Kh Henriette

   Slet
 2. Hold da op, du må da kunne komme i guiness rekordbog. Det må være skønt at kunne frembringe ´alt mulig´. Det har jeg ikke flair for.

  Hilsen Hanne

  SvarSlet
  Svar
  1. Arrrhhh Hanne. Jeg er sikker på at jeg er en af de mindre samlere ;))

   Det er bestemt en herligt ting at kunne den slags. Helt sikkert.

   Sov godt
   Hilsen Henriette :)

   Slet
 3. Hold da nu HEEELT WOUW:
  Se dét er kreativt rod, når det er allerbedst.
  Tak for kigget!

  RikkeRøjkjær

  SvarSlet
  Svar
  1. Hihi Rikke, tusind tak og selvtak fordi di gad kigge med :))

   Knus

   Slet
 4. Det ser rigtigt, rigtigt hyggeligt ud - og kom så ALDRIG igen og sig, at du mangler garn, for det tror jeg simpelthen ikke på!
  ;o)

  ~ Karina

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvad mener du mon Karina???? Jeg er sikker på at DU kender til at elske sit garnlager hihi.   KNUUUUUUSSSSSS :-)))

   Slet
 5. Kære Henriette
  Hyggelig lille garnbutik du har der...:o)
  For garn det mangler du da ikke, er meget misundelig...:o)
  God Torsdag / RikkeBo

  SvarSlet
  Svar
  1. Aehmm... butik?? Ej, det er da bare lidt garn ;) Men nej, jeg mangler ikke, er bare samler og elsker at kunne se det når jeg er hjemme.

   Mange knus og tak
   Henriette :))

   Slet
 6. Jeg ville også elske at bo i det kreative rod ;o)og rod er det jo ikke det er ideer og hygge på højt plan ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har da helt ret Helle. :)) Tak for at få det sat på plads hihi.

   Knus :))

   Slet
 7. Skønt at læse dit glade indlæg Henriette. Garn kan der da altid ?? klemmes lidt mere ind af ;) Knus og god aften.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anette. Lige mine ord ;) Og det varmer så godt til vinter ik..

   I lige måde søde
   Kh Henriette :)

   Slet