28 august 2012

Jeg sælger min elskede Ektorp lænestol

 

 

 

UPDATE:  Jeg er så impulsiv at jeg skrev mit indlæg uden at chekke med andre steder på nettet. Jeg kan se at jeg har sat prisen alt alt for højt ( SUK ), så derfor er prisen nu rettet ind efter konkurrencen.

 

Nogle gange må man være praktisk og indrette sig efter forholdene. Det gør jeg så, men der er nu flere grunde til det, og mest af alt ville jeg helst beholde den, for NOOOJJJ hvor er den altså bare skøn at sidde i. Den er bare for stor og klodset i min lille stue, og jeg har drømme om, at mine bøger skal herind på en eller anden måde, såååå…

 

Jeg sælger den sammen med puffen og der er hvidt betræk på. Betrækket er nyt, eller.. det blev købt da jeg flyttede ind her i august sidste år. Eneste der kræves er at en evt køber selv sørger for at hente den, og så vasker betrækket. Det er ikke snavset, men jeg tænker at det alligevel vil gøre den helt spritny at se på igen.

Image00500

I Ikea koster stolen med det hvide betræk 1.399 .- og puffen koster 799.- ( puffen er hul og kan fyldes med alverdens ting og sager.. ret praktisk )

 

 

Jeg sælger begge dele samlet for 1.000.-

 

 

Jeg har allerede fundet den stol, der skal løfte arven efter denne skønne stol, og da den koster 1.700.- uden skammel, så skal jeg ha tjekket efter om der er mere jeg kan sælge, men for nu er det altså lænestolen og puffen.  Jeg håber søreme der er en læser derude, som lige præcis sidder og drømmer om sådan et sæt, så skriv til mig her hvis det har interesse. I morgen ryger den over på min pulterblog så den kan stå der og pynte også :-)

6 kommentarer:

 1. Hvis du ender med at ville sælge puffen for sig selv, så kunne jeg måske godt være interesseret :)

  SvarSlet
 2. Hej Sandie, det skal jeg huske og tak for det :)

  SvarSlet
 3. Det kunne godt være noget for mig :) hvor gammel er selve stol og puf ? Jeg må også lige vide hvor dyb, bare sådan ca er stolen ? jeg er ikke født med de længste ben og det skulle være min strikke, hækle TV stol :)

  SvarSlet
 4. Hvad koster stolen uden puf, og hvor i landet bor du. Vh. Rita

  SvarSlet
 5. Jeg håber på du ikke har solgt stolen, for den er da mega lækker. Hvis du bor på Sjælland, så er jeg klar.

  SvarSlet
 6. hejsa:)

  Er dine dele solgt??

  SvarSlet