16 august 2012

Se til højre, se til venstre på fyn..

 

 

 

 

Fredag aften fik jeg jo lov, at opleve den mest fantastiske solnedgang, men det der betog mig allermest var hvordan lyset gav så forskellige indtryk.

 

Til højre så det sådan ud:

IMG_0159

Næsten ved at mørkne helt, men tydeligvis en skøn sommeraften.

 

 

Til venstre så det på samme tid sådan ud:

IMG_0160

Glødende og som om det var en efterårsdag i fuld sol omkring oktober. Betagende..

IMG_0161

 

Til højre igen, men denne gang med blikket mod vandet. Haven var lang og skærmet med buske mod den tilstødene mark, som altså lagde baggrund til solnedgangen.

IMG_0167

 

 

 

Hvad man ikke kan se på billederne, er at onsdag blev græsset på marken høstet. Torsdag blev det støvsuget op og kørt væk. Og fredag MORGEN..    blev der    S P R Ø J T E T    gødning ud af en meget ivrig ungersvend, som tydeligvis skulle nå hele marken inden fyraften. JESUS altså!  Ikke noget for en naturelskende bybo, der elsker at tilbringe al sin tid udendørs på terassen. OG som både spiser og drikker på samme, MEN som måtte nærmest flygte indenfor pga af de FLUER ( og stanken ), der som på kommando indtog arealerne, lokket til at de heeeeerlige dufte af.. nå ja, lort. Lugten var sjovt nok ikke særligt fantastisk, men dog aftaget en smule da vi senere på sagen kom hjem efter vores mølleudflugt, og mine garnkøb.

1 kommentar:

  1. Fyn ER nemlig både fin og absolut fantastisk og jeg ELSKER min ø ♥ - og jeg synes iøvrigt her dufter dejligt :D

    SvarSlet