13 september 2012

Downtown Abbey krisen er indtrådt

 

 

 

 

Det seneste døgn har jeg fået indhentet et hængeparti. Downtown Abbey har jo allerede betaget mange tv-seere, men selv har jeg kun set et enkelt afsnit. Fordi jeg hader at vente uge efter uge, valgte jeg tidligt at vente til jeg kunne læne mig tilbage og se hele molevitten på dvd.  Serien købte jeg på Amazon engang i vinter, men først nu har lysten så været der. Resultatet er dyb krise..

 

 

Jeg har set første og anden sæson + juleepisoden, og nu sidder jeg så her!  FULDSTÆNDIGT fortabt og aner ikke hvordan jeg skal holde ud at vente til tredje sæson kommer…    På ITV’s hjemmeside kan jeg se at serien er programsat til 16 sept, altså om kun tre dage, og så er det vel heldigvis kun et spørgsmål om tid inden den kommer på dvd. HER kan man læse om handlingen hvis man ikke kan styre sig.   Jeg glæder mig især til at se Shirley MacLaine folde sig ud. Hun plejer aldrig at svigte når det handler om roller med karakter og humor, og jeg er sikker på at hun vil tilføre fortællingen ekstra kolorit.

 

 

HVIS jeg ikke kan udholde at vente må jeg jo bare se den een gang mere i weekenden haha :)

3 kommentarer:

  1. Den krise kender jeg godt! Led selv af den efter 1. sæson og lånte derfor datterens dvd - hun bor i England, hvor de (som du lige har opdaget) er lidt forud for os på DA-siden. LIGE så snart treeren er på dvd, skal jeg også have den - det er en helt fantastisk serie :-)

    SvarSlet
  2. jeg køber de der serier...så ringe til at vente og syns tit jeg først kommer med hen af vejen, det er jo vildt ærgeligt...men heldigvis kan den slags købes ; )

    SvarSlet
  3. Er også bare helt vild med den serie!!

    SvarSlet