14 september 2012

Jeg har et meget stort hoved..

 

 

 

 

Det vidste jeg selvfølgelig godt allerede, for kan man have andet når man går rundt med alt for mange tanker gennem et helt liv??

 

 

IMG_1019

Jeg er igang med 2. forsøg med den hæklede hue. Det første måtte pilles op igen, da jeg var næsten i mål, for den var alt alt for lille. Jeg har fulgt anvisningerne til punkt og prikke, men som med alt andet her i livet, så ER det altså tilladt at tænke selv også, og i det her tilfælde skulle jeg have kigget bedre på huen størrelse inden jeg begyndte de afsluttende runder.

 

 

IMG_1025

 

Huen er bygget op som et hexagon, og det er ingen sag bare at fortsætte med det indtil den rette størrelse er der. Problemer opstår først i det øjeblik man som jeg bliver FOR utålmodig..

Som sagt må jeg have et usædvanligt stort hoved, for heller ikke andet forsøg syntes jeg bliver som jeg mener huen skal være. Nu ligger den lige og sunder sig lidt i min kurv, inden jeg endnu en gang trækker i tråden og begynder forfra på kanten. ØV

 

IMG_1027

 

 

 

 

 

IMG_1029

Med hensyn til den grønne tunika, så er opskriften Sisses. Den kan købes i Nørkleriet  ,og klikker du på billedet ryger du direkte videre til hjemmesiden.

IMG_1022

 

Her er den strikket op i orange Kauni og jeg indrømmer at jeg også er liiiidt vild med den farve. Den er da smart midt i alt det vintermørke. Du kan også klikke på dette billede for at se mere…

5 kommentarer:

 1. Jeg er vild med både hue og tunika - og tørklædet på nederste billede.
  Desværre er jeg slet ikke huemenneske, og kun begrænset tørklædeegnet.
  Men tunikaen..................................
  Synd med dit store ho'de, kender problemet. Men som du selv er inde på, der skal jo plads til at rumme så mange gode tanker og idéer!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er først begyndt at bruge hue sidste år, simpelthen fordi der er så mange dejlige modeller at lave :))

   Du må ha lavet dig sådan en tunika:)

   Slet
 2. Hej Henriette

  Den der carry gule sweater er da for lækker:) vil du dele, hvilken opskrift du strikker den i?

  Bedste hilsner Kirstine

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Kirstine. Hvor dejligt at du hilser på. Jeg ville rigtigt gerne dele, men jeg har strikket ud af fantasien, så det er svært. Jeg vil dog forsøge om jeg kan skrive et eller andet ned, men det bliver først når jeg er færdig med den :)

   Tak for din kommentar og rigtig god søndag
   Henriette :)

   Slet
 3. Hvor er du sej:)
  Og tak skal du have, - det er sødt af dig.
  Også rigtig god søndag til dig - med eller uden strikketøj;)

  Hilsen Kirstine

  SvarSlet