16 september 2012

Hormonella er rejst og skyerne er drevet videre

 

 

 

 

 

Den vrantne og turdevorne kælling er væk igen. Uden at jeg ved hvorfor eller hvordan, men det er også uvæsentligt for jeg fik mig en dejlig lørdag aften. En lang lørdag aften..  Der blev sendt en uendelig række af ynglinger på DR1, og derfor blev klokken næsten halv to før jeg lå i min seng. Det gør ikke noget, for jeg har sovet godt og helt til halv ni uden problemer.  Nu sidder jeg og nyder den stille formiddag her i Brønshøj. Det er noget af det jeg holder meget af. Den måde hele verden er stille på om søndagen. Ihvertfald indtil den vågner :)

 

 

 

 

Jeg fik nørklet en masse og bla huen blev færdig. Lettere morgenbleg ser jeg ud, og huens brune farve kan slet ikke ses på billederne, men man kan da ihvertfald se at jeg ikke kommer til at fryse til vinter. Garnet er superblødt og passer perfekt til huer fordi det ikke kradser. Jeg selv er ikke så plaget af problemer med uldgarn, men for dem der ikke kan lide alm uld mod huden, er dette garn et godt alternativ.

 

IMG_1058

 

IMG_1060

 

 

Små cirkler som måske, måske ikke bliver sat på huen. Jeg overvejer lige..

IMG_1064

 

 

Sporene efter en aftens arbejde. For jeg fik nemlig også endeligt lavet kvasterne til det grønne sjal. Nu er de sat på og det var lige det der manglede.

IMG_1065

IMG_1072

 

Jeg fik strikket et par pinde på dette her:

IMG_0429

 

Og der kom kvaster på ponchoen. Ja ja jeg ved det godt, men jeg kan altså så godt lide kvaster hihi

IMG_1068

 

 

 

Jeg fik også det ene ærme færdigt på min Comfy Carrysweater. Når andet ærme er klar, skal jeg have lavet et par rettelser. Kanten irriterer mig og jeg ved heller ikke om jeg er tilfreds med faconen, som jeg har lavet i let A-form. Det skal ændres for overgangen er blevet alt for markant. Med så lækkert et garn, så er en ordentlig pasform et krav. Jeg har jo bare strikket afsted som jeg plejer, og så sker det at jeg kikser. Jeg har lovet mig selv at næste sweater SKAL strikkes efter opskrift og at jeg SKAL overholde den..  Jeg er godt i gang med den grønne tunika, og indtil videre har jeg ikke lavet noget om. Indtil videre. HA!

IMG_1073

 

 

IMG_1074

8 kommentarer:

 1. Dejligt at du igen er alene, og har det godt. Jeg er vild med din hue. Kunne være at jeg skulle prøve at lave en til mig selv.
  Jeg er også vil med din trøje, den som er guldfarvet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det skal du da gøre, den er både nem og skøn men husk at den sluger garn :))

   Slet
 2. hold da op som du er effektiv. jeg kunne faktisk godt finde på, at kaste mig over den der hue :)
  Nyd din søndag og dejligt at hende hormonheksen er rejst igen :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg kan godt når det stikker mig ;)) Huen kan du jo selv se i morgen og sådan en skal du da helt sikkert lave. Tak i lige måde søde

   Slet
 3. Det var da dejligt at du fik smidt hende på porten.... Håber ikke hun finder tilbage forløbigt.......

  Den hue ser nu dejlig ud........ jeg skal have hæklet mig en i sort for har lige købt en ny vinter jakke til mig selv........ :-)

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
  Svar
  1. Oj så glæder jeg mig til at se resultatet når du er færdig :) Det er en dejlig varm hue nemlig.

   I lige måde Marianne

   Slet
 4. Kender godt hende hormonella...men godt hun ikke var så længe;)dejligt at læse du er på igen.Mange hilsner

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have, hun er ikke populær hos mig ;)

   Slet