28 september 2012

Lyslampens effekt

 

 

 

 

 

Ja den er jo efterhånden velkendt hos en stor del af befolkningen, men er der mon nogen som har opdaget at det også har effekt på dyr???    Ja jeg spørge bare.

 

IMG_1090

 

Sagt på en anden måde, så bliver Fister helt ustyrligt energisk når jeg sidder med lampen i min seng. Der kan han som bekendt rigtigt god lide at ligge, men der går ikke længe med lyset tændt før han spunser rundt.  Hele lejligheden får en omgang med ræs, og derefter hopper og fræser han i et farligt tempo under min seng, op i den, henover mig, ned på gulvet og så tager vi lige et par runder mere. Pyhh altså det er helt vildt. Og imens kan jeg så sitte uden at gøre andet end at grine, og forsøge at undgå at dyner og puder ikke bliver revet med i farten.  Det vil være synd at påstå at Fister mangler energi, så jeg bør nok i fremtiden holde ham fra lyset, hvis jeg altså vil forhindre at han får endnu flere gode ideer der kan gnaves i..

 

 

 

Jeg kan hermed kun anbefale til de som måtte have deprimerede dyr, at skaffe lyslamper til dem hihi.

 

 

 

 

 

Det kunne så bare være skønt, om også den havde SÅ effektiv effekt på mig. HA!

 

395909_432452670138828_273348231_n

7 kommentarer:

 1. Det er sundt at grine, og grin giver mere energi og livskraft og alt muligt andet.. så jeg tænker bare, at Fisters sjove indfald også har gavnlig virkning på dig :D

  SvarSlet
 2. Nå ja, Pernille. Set fra den vinkel har du søreme ret :) Der går ikke en dag uden at han får mig til at grine, så på den måde er han jo SÅ god for mig at have.

  Rigtig god weekend :)

  SvarSlet
 3. Nååårh hvor er han altså sød! :-) Jeg sidder helt og smiler bare ved at læse om det. Det må være noget af et syn!

  SvarSlet
 4. Det kan du tro det er hihi. Jeg morer mig kosteligt over ham :)

  SvarSlet
 5. Jeg grinte også højt da jeg læste anbefalingen til dem m depri dyr... kan du ikke opdrage ham fister til at jage møl? :-) lyset må sætte ekstra gang i duracellerne i ham:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Godmorgen Ellen Katrine :-))) Det var da en ide hihi. Han er bare så pokkers egenrådig og har voldsomt selektiv hørelse .. Tror ikke han vil kunne "forstå" mine kommandoer om at fange dem *fnis*

   Slet
 6. Nå så det er bare egenrådighed der er årsag, hi hi:-)

  SvarSlet