04 oktober 2012

Der er sket et skift med energien

 

 

 

 

 

Jeg håber stadigt på at det kun er forbigående, men noget siger mig at det kunne være årstiden, som har mast sig ind i mig tidligere end forventet. Fra den ene uge til den anden har jeg mærket skiftet, og selvom jeg sidder med min lyslampe hver morgen er jeg bare helt færdig. Det kan gå hen og blive en meget lang vinter..

 

Jeg holder ellers rigtigt meget af efteråret og den kommende tid med levende lys og julens hyggelige traditioner, så det er både upraktisk og ulogisk at jeg er så træt og uoplagt. De seneste dage har jeg kæmpet for at holde mig oprejst og først langt ud på eftermiddagen, efter min hviletid, har jeg været nogenlunde fungerende. Tid er tilbragt med bare at sidde og intet foretage mig. Ved godt det lyder helt absurd, men det passer sgu. Jeg strikker og sidder, sidder og drikker kaffe, drikker kaffe og går lidt rundt, går lidt rundt og dimser lidt på altanen og sådan går det i ring. Det tager en evighed at skrive her, for jeg går hele tiden i stå. Det tager en evighed at beslutte selv de små ting, men jeg tænker også at det måske ikke kun er mig der har det sådan?

 

 

Måske er det generelt fordi vi ikke har haft den mest solrige sommer?

 

 

Nu vil jeg ihvertfald forsøge at lægge en smule planer for dagen, og så ser jeg om ikke jeg kan komme lidt ud senere. Men jeg lover ikke noget :-)

 

 

IMG_1396

7 kommentarer:

 1. Det handler om at acceptere dagens niveau, ikke at slå sig selv i hovedet med "jeg burde også" eller "jeg skal også", med mindre det er livsnødvendigt. Slå kontoretagen fra og bare være. Det har hjulpet mig meget. Det har gjort at jeg ikke så ofte som før har helt så lange perioder hvor jeg ikke får lavet noget. Og jeg husker at rose mig selv og tænke positivt, om jeg så bare har fået ordnet en smule af opvasken. :). Bare lige et lille pip fra mig :)

  SvarSlet
 2. Jeg kender godt følelsen. Når efteråret nærmer sig plejer jeg nærmest også at gå i hi - træthed, ingen energi og blir' hurtigere irriteret. Dog er jeg heldigvis ikke rigtig ramt endnu dette efterår...
  Men jeg tror Pi (oppe over) har ret i mange af de ting hun skriver...
  Det skal nok gå!

  SvarSlet
 3. Kloge folk i det blogland, jeg kan heller sige det bedre end Pi gør det.
  Og jeg har også lige taget det til mig selv!
  Hvad vi gør, er godt!!!!!

  SvarSlet
 4. Jeg skal ikke kunne sige hvad det er. Men jeg kan også mærke det.
  Og strik er altid godt :)

  SvarSlet
 5. Sådan er vi mange der har det her om efteråret og tror også det er specielt efter denne våde sommer/efter¨er værre.
  Jeg mødes i en vennindeklub en gang om måneden og sidst vi var sammen klagede vi alle 7 om at vi havde det sådan.
  Energien der var væk, man har mest lyst til at gå i hi.

  Hej fra Lisbeth  SvarSlet
 6. Ja jeg er også mere træt end jeg plejer på denne årstid. Jeg ved godt at jeg er i nyopstartet praktik i forbindelse med min uddannelse men så drænet for energi skulle jeg ikke blive af det. Jeg tror på den manglende sommer gør sit.

  SvarSlet
 7. Godformiddag alle sammen. Hvor det letter mig at vide at jeg ikke er den eneste som mærker det. Tak for det :)


  Rigtig god weekend og så håber vi at den bliver bare lidt mere lys og let ik.. :)

  SvarSlet