04 oktober 2012

Blytunge Bertha løftede sit legeme op og ud i verden

 

 

 

Jamen hvilken bedrift i sig selv, er det ikke bare at beslutte sig på en dag, hvor jeg heldigvis ikke har været den eneste med tunge lemmer. Jeg kan se at mange andre end jeg føler denne uderfinerlige mathed, hvilket er en lettelse for mig. Når man lever på min måde, mister man alt for nemt fornemmelsen for normalt kontra  “sygt”, så det er skønt når man er en af masserne.  Det er sgu så sjældent det sker hihi.

 

Nå, men dagens opgave bestod i at komme i tøjet, få lidt kridt i ansigtet, handle ind og besøge strikkedamerne. Denne gang tæt på og i Rødovre, hvilket jeg godt kunne overskue. Ved ikke hvordan det går til, men jeg får altid rodet mig ud i et eller andet sludder som giver anledning til dril..  Stakkels lille mig er mobbeoffer Smiley, der blinker   Nok fordi jeg så sjældent bliver luftet, at jeg lukker en utrolig mængde af uigennemtænkte ord ud i hurtig rækkefølge.

 

 

IMG_1614

Solnedgangen havde samme farve som..

IMG_1616

.. min færdige græskarsweater. Noooj hvor er jeg bare glad for resultatet.  ( jeg skal nok vise den bedre frem i morgen )

IMG_1622

Der strikkes og snikkesnakkes

IMG_1624

 

 

 

Nu er jeg hjemme igen og sidder blødt og varmt under dynen. Er tilfreds over at jeg kom afsted og glad for gensynet med de damer som jeg er så heldig at kende. Heldigvis er de sgu ligeså tossede som jeg selv er HA!

4 kommentarer:

 1. Hej.

  Tak for dine gode indlæg. Nyder dine flotte efterårsbilleder.
  Din orange sweater er utrolig flot. Tror jeg bliver nødt til at strikke mig sådan en. Jeg har det heller ikke godt med udsigten til en lang og mørk vinter- måske sådan en grave kan peppe mig op.
  Må jeg spørge hvor du har købt garnet og hvad farven hedder?
  Tak og ha' en dejlig dag:)
  Kh Pernille

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Pernille. Tusind tak for din kommentar og jeg skriver et indlæg om sweateren senere i dag. Så skal jeg nok fortælle om garnet og hvor det kan købes:)

   Rigtig god weekend
   :-)

   Slet
 2. Godt du kom ud. Det var dejligt at se dig :)

  SvarSlet