10 oktober 2012

En ren begivenhed

 

 

 

Man kan benytte sin blog til mange ting. En af dem kan være at fortælle om begivenheder, både store som små, og en rendyrket begivenhed er i dag hændt mig her.

 

 

 

Jeg har fået varm mad til aften!

 

 

 

Det sker efterhånden så sjældent, at min mave desværre går helt i udu over at skulle fordøje både kød og kartofler. Den har helt glemt at det skulle være så godt for den at indtage ..   Uanset, så er det jo skønt med en ordentlig omgang aftensmad, en god gammeldags hakkebøf med bløde løg og brun sovs smager dybest set hamrende dejligt, men jeg har det altså  bedre efter at have spist kylling eller fisk.  Jeg købte kød i går af forskellig slags, med den ambition at lave mad der kan fryses ned, tages frem, og bare varmes op. I dag er der derfor kogt medister. Når den er kølet af, bliver den delt i passende stykker. Farsen til frikadeller er delt og pakket i flade pakker, for mere kan jeg ikke idag. Der er lidt flæskestykker i pakker. Og en mørbrad som kan skæres i mundrette stykker også. At jeg i det hele taget har kunnet investere i den slags føde, skyldes ene og alene, at min elskede søn har betalt en gammel gæld til sin moar.  Uhmmm det var skønt at kunne handle ind til lager i køkkenet. Ren luksus faktisk.

 

Alt dette er en begivenhed i sig selv, og jeg er godt tilfreds.

 

 

Har ingen emnerette billeder i dag, men vi kan ikke gå foruden så her er et af Fister, der nyder godt af altanens sidste klokkeranke.

IMG_1610

 

IMG_1613

1 kommentar:

  1. Det er altså skønt, at vide der er mad i fryseren, når det er svært at overskue andet :)

    SvarSlet