10 oktober 2012

Sindets dag 2012

 

 

 

 

 

IMG_1638

 

I dag er det sindets dag. Der er arrangementer i den anledning over det ganske land, men selv har jeg nu ikke tænkt at gøre med ud af det, end denne lille notits påp bloggen.  Det er selvfølgelig en vigtig sag og en vigtig dag, men sindet fylder mere end rigeligt i min egen hverdag, så jeg lader den fare.

Et sted så jeg et spørgsmål stillet i forbindelse med dagen:

 

 

 

Hvordan har dit sind det i dag?

 

 

 

Det kan jeg svare kort og godt på…

 

 

Mit sind har det jævnt ad helvede til for tiden.

Det er der jo mange gode grunde til, men jeg skal da ærligt indrømme, at jeg er virkeligt træt at at svinge så meget som jeg gør. Op og ned går det. Om ikke fra time til time, så fra dag til dag, og fra morgen til aften. Det ene øjeblik er jeg i mørke for så at opdage at verden er et dejligt sted igen. Hold kæft hvor bliver man træt. Træt er et gennemgående ord og tema i min hverdag, men nu har jeg taget mig sammen og ringet til min læge. Har fået en tid i næste uge, for faktisk har jeg ikke talt med ham om andet end fornyelse af recepter, siden jeg flyttede ind her sidste år i august. Måske det er på tide..

2 kommentarer:

 1. Kære Henriette

  God Sindets dag og iøvrigt til dig. Jeg håber du får en af de lyse dage.

  Det må være hårdt, når det svinger sådan, og jeg havde det også sådan engang, men Gudskelov ikke mere til mig, hvilket jeg er glad for.

  Lyder som en god ting, at besøge doktoren. Min erfaring er, at jo bedre de kender en, jo bedre hjælp kan de også give en. Og det er jo egentlig logisk nok - ikke?

  SvarSlet
 2. Rigtig god dag, H. Ja det er vist tid til at komme lidt under lup og finde en ordentlig balance. Der MÅ da kunne findes en måde. Det håber jeg virkelig for dig! Livet skal ikke være en kamp hver dag...ik så voldsomt som den du har! Kram

  SvarSlet