17 oktober 2012

Jeg elsker moderne tider

 

 

Jeg vil begynde med at takke for de svar jeg har fået i forrige indlæg. Det er er stor hjælp at I fortæller og reagerer, og jeg har læst kommentarene flere gange med glæde, men jeg er jo træææt så jeg magter ikke at svare hver enkelt desværre. Derfor får I et fælles kæmpe knus her :)

******************

 

 

 

Klokken bliver nemt to halv tre før jeg har tøj på i disse dage. I går tirsdag, da jeg ventede besøg af Josefine tilbragte jeg hele dagen i sengen, og stod først op ved aftenstide. Jeg forsøgte af flere omgange at stå op, men det kiksede hver gang. Første gang ved ottetiden faldt jeg i søvn lige durk foran lyslampen!! Det burde ellers være umuligt da den skinner 1 million watt eller noget der ligner. Anden gang var ved middagstid, men der faldt jeg i søvn i sofaen. Jeg sad ellers og drak kaffe og så nyheder men..  Min krop er simpelthen helt slukket nu. Så er det jeg glæder mig over, at jeg lever i moderne tider, for da min Josefine skulle hjemad igen var jeg lige præcis klar til at hoppe i gummistøvlerne og køre hende. Vi rundede Liedl på vejen, og det er lige netop den mulighed jeg hylder nu. TÆNK at jeg kan handle når JEG har kræfterne til det..  Jeg kan ikke som økonomien er for tiden, bestille madvarer leveret fra nettet, det er ellers også en super ting for mig, og jeg har benyttet mig af det flere gange, men jeg kan handle ind klokken godnat om aftenen i stedet for, og det er lige netop der jeg har det bedst. Så jeg fik lidt mælk, friskbagt brød, nogle julesmåkager ( ja jeg indrømmer skamfuldt at jeg elsker dem ), lidt juice og andet småt med mig hjem igen. Nu kan jeg klare de næste dage, og for at det ikke skal være løvn fik hun og jeg hakkebøffer med broccoli og spejlæg til. Et fyrstemåltid for os begge, da hun ikke har noget køkken og jeg ikke generelt får lavet varm mad så tit.

 

 

 

Alt ialt var tirsdag aften bare god, og jeg fik krammet min smukke pige. Så beder jeg ikke om mere lige nu.

7 kommentarer:

 1. tak for knus ;-) jeg kender godt til det med at handle, det er et af mine største problemer..men rart at lukkeloven er lavet om, det havde jeg glæde af igår aftes da jeg fik lyst til lidt sødt ;-) kram herfra

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din hilsen og kommentar :) Jeg ville selv så gerne kunne skrive og reagere på din blog, men jeg kan ikke! Er det med vilje at du ikke har den funktion? Eller er der bare mig der ikke kan finde den "knap" som giver mig mulighed for at skrive??

   Knus og god dag til dig.:)

   Slet
 2. p.s jeg elsker også moderne tider ;-)

  SvarSlet
 3. Jeg kigger på det med det samme! tak fordi du gjorde mig opmærksom på det. ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det ser jeg frem til og selvtak Engel :)

   Slet
 4. Ja jeg hører så til dem der har brummet over de nye lukketider, har tænkt folk kan da bare handle på "normale" tider......sådan tænker jeg så ikke mere. Det er ikke alle der bare kan. Tak for det vink med en vognstang Henriette :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Hanne. Hvor det glæder mig at mine skriverier kan give nye persepktiver til en holdning. Jeg er selv uddannet i butik, og har selv haft store reservationer omkring lukketiderne, men ja.. nu er de til stor hjælp for mig. Så tak fordi du forstår mit udgangspunkt :)

   Mange knus
   Henriette

   Slet