28 oktober 2012

Slooow going

 

 

 

 

Jeg er i gang med at optrappe den daglige dosis af medicin. Derfor er jeg så tavs for tiden. Jeg er ok, men bivirkningerne er liiiige lidt hårde at bokse med. Var jo igennem den samme omgang for præcis to år siden, og dengang blev jeg opmærksom på at det kan gå helt galt, hvis ikke der holdes nøje øje med hvordan det går.  Foruden det antidrepressive, er jeg også i voldsomt underskud af D-vitamin, så dem får jeg også lige et tilskud af dagligt. Jeg indtager FeverFew hver dag og får lysterapi, og i sidste ende håber jeg på at jeg får en bedre hverdag igen.

 

 

I dag er det smukt og frostklart i vejret. Måske jeg kan finde lysten til at gå ud. Indtil det sker strikker jeg videre:

 

IMG_1889

Jeg er igang med femte bane nu. Da det er et helt trekantet sjal vilj eg fortsætte, for ellers bliver det ikke så jeg kan vikle det om mig uden at spidserne falder ned hele tiden.

 

 

IMG_1891

ENDELIG har jeg påbegyndt ærme to på den grå sweater, og ponchoen vokser støt og roligt. Det er det kedelige strik… Smiley

3 kommentarer:

 1. Håber det nye medicin og lyset virker ;-)
  Smukke farver dit sjal har, hvad hedder den?
  Her er smuk solskin og det skal nydes så længe det varer.
  God søndag
  Majbritt

  SvarSlet
 2. Hej Majbritt :) Tak for din hilsen. Sjalet hedder Derecho og jeg har opskriften fra Ravelry.

  Også god søndag til dig:)

  SvarSlet
 3. Kære Henriette, det er et smukt sjal du strikker, nu har du oplyst hvor det kommer fra. Jeg ønsker dig god bedring, det er træls mens man venter på virkningen.

  SvarSlet