14 oktober 2012

Tro kan flytte bjerge, men det er nu alligevel utroligt at mærke forskellen på med, eller uden FeverFew

 

 

 

 

 

IMG_1719

Jeg sidder i min seng. Nedlagt og udmattet i hovedet efter fire dage med migræne. Humørsvingningerne gider jeg ikke omtale i denne omgang, for de er gammelt nyt og bare trælse at høre om. Det er migrænen måske også, MEN jeg har da ( for mig ) godt nyt i den forbindelse.

 

 

Forleden løb jeg for anden gang tør for de dersens naturpiller jeg fik en prøve på af søde Mia. Og for anden gang har jeg oplevet hvordan anfaldende blev både værre, hyppigere og længerevarende!  

 

 

Jeg har jo den der indbyggede mistro til alle de forskellige produkter, der sprøjtes ud på markedet for naturmedicin med mere eller mindre sandfærdig effekt. Mener lidt, at de er skabt for at nogen kan tjene tykt på mange menneskers svigtende helbred. Mine faste læsere vil kunne bevidne, at jeg lider og har lidt, ALT for meget af hovedpine i ALT for mange år. Den nedlægger mig for et godt ord og uden forvarsel. Jeg tør slet ikke bevæge mig uden for min hoveddør uden, at være fuldt bevæbnet med alskens kemi, som kan slå et anfald ned.

 

Pyhh jeg kan næsten ikke samle mig om at skrive sammenhængende eller klart, men summa summarum af det jeg vil i dag er:

 

 

FeverFew VIRKER sgu!

 

 

På en eller anden facon, og i en eller anden udstrækning. Og da jeg ved hvad jeg taler om, vil jeg vove at påstå at I kan tage det for gode varer, at lige de her naturpiller altså HAR en reel effekt. Om det så er bjergene vi har med at gøre ved jeg ikke, og jeg er også hamrende ligeglad. Mit hoved får det lettere når jeg sluger dem, så det må være grund nok.

 

 

Desværre er de dyre, og dem jeg lige har kunnet skaffe rækker kun til 14 dage hvilket giver mig en merudgift på ca 300 kroner om måneden. Og før I når at tænke at  “ jamen så sparer du jo det kemien koster søde”, så kan jeg hertil lige tilføje at kemien kun koster mig i snit ca 10 kroner pr pakke…  Jojo, det er skam efterhånden både let og billigt at få kunst til invordes brug. For billigt ku man så måske sige, men igen.. de HAR kostet 700 kroner pr pakke dengang der var patent på,  så alt andet lige er det heldigt at de nu er så billige, når man som jeg er pensionist og småtlevende, men det er en helt anden debat.

 

 

Jeg vil prøve at finde ud af om de kan fås billigere på nettet, og om det kan betale sig at hente et større parti hjem andre steder fra. Jeg har endnu ikke været igennem hele den anbefalede 3 mdrs indkøringsperiode, så det kan jo også være at jeg kan ende med at nøjes med at tage dem kun ved anfald, men indtil videre vil jeg bestemt fortsætte med at sluge de to kæmpe ampuller med sindsro.

 

 

 

Det vil mit hoved glæde sig over :)

8 kommentarer:

 1. det er bare dejligt når man finder noget der rent faktisk gör at man får det bedre. må jeg spörge; har du prövet akupunktur? jeg led af meget slem migræne som teenager og ung, gik så til 10 aku-behandlinger da jeg var 28 år og har ikke fået et anfald siden (gisp! 21 år). og vi taler om at der næsten hver gang måtte tilkaldes natlæge for at give mig en indspröjtning af beroligende, og såmænd indlæggelse nogle gange og intravenös morfin.
  kh.fra Island
  Frida

  SvarSlet
  Svar
  1. Så fik jeg husket at svare dig Frida og jeg har ikke overvejet det i denne omgang, men jeg har faktisk tidligere for år tilbage benyttet zoneterapi og akupunktur med stor succes. I dag er jeg bare lidt tilbageholdende fordi det koster alt for meget for mig, og jeg jo har svært ved at overholde aftaler desværre. Men tak fordi du mindede mig om muligheden :)

   Det er da fantastisk at du har haft så god erfaring med det, det er fedt at høre.

   Knus
   Henriette :)

   Slet
 2. Det ser ud til at Fister i det mindste har lidt godt ud af 'liggedagene'

  SvarSlet
  Svar
  1. DET har han nemlig ;)) Han elsker at vogte over mig i min seng hihi

   Slet
 3. Kære Henriette.
  Tror du ikke at cipramil ville kunne hjælpe dig? Jeg har et godt liv med dem. Kunne ganske enkelt ikke undvære dem. Lever en helt "normal" tilværelse med job osv. Men kunne ikke gøre det uden mine mirakelpiller. Men jeg har godt nok heller ikke nogen kedelige bivirkninger af dem, så måske er jeg bare heldig. Har været kørt totalt i sænk psykisk, derfor gav min læge mig de piller. Tager dem på 3. år og har valgt at det skal være sådan. Hurra for dem.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jannie. Jeg fik før i tiden Cipramil, men det er tunge sager og bivirkningerne var forfærdelige syntes jeg. Desværre.. for ja, de hjælper på en helt anden måde.

   Slet
 4. Hvis du føler, at de Feverfew piller virkelig hjælper dig, skal jeg gerne tage nogle pakker med hjem fra England næste gang, jeg skal derover (i november). :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Mia. Det vil da være vildt dejligt at du gider det, men desværre er min økonomi jo slet ikke til jeg kan undværre en større sum jeg kan give dig med. Jeg har lige nu fået foræret nogle af en anden blogger som har bestilt dem over internettet, og jeg kan ikke sige hvor lykkelig jeg er for at hun har været så gavmild. Når de er ved at løbe ud, så har jeg selvfølgelig problemet igen, men det må jeg så tage til den tid. Det bliver garanteret ikke sidste gang du tager til GB.. hihi ;)

   Mange tak fordi du har skrevet og rigtig god dag
   Knus Henriette :)

   Slet