02 november 2012

For en blogger er det upraktisk…

 

 

 

    … at være helt og aldeles tom i hovedet.

 

 

 

 

Ikke desto mindre er det sådan jeg har det nu, og selvom jeg ved det nok skal gå over og blive bedre ( forhåbentlig inden jul!!! ), så er det sgu lidt af en dræber altså. Har tilbragt det meste af ugen med bare at sidde og sidde. Jeg fik heldigvis gået et par småture for nogle dage siden. Yeahh .  Ikke meget har jeg strikket. Ikke meget har jeg spist af andet end hvad der lige kan puttes i munden, for tilberedning har jeg hverken kræfter eller motivation til. Kiks, knækbrød, kaffe, ost, div flakes og sånt kombineret med lakridser og mørk chokolade og et par spejlæg er min menu. Faneme sølle, men sådan er det bare lige nu. Nå jo forresten, rød peber er også i køleskabet. Og Fisters persille og gulderødder.

 

Det helt store ironiske islæt er mine forhadte smøger. Gud hvor er jeg træt af dem, og gud hvor kan jeg ikke undvære dem. For slet ikke at tale om at det er hundedyrt. Ironien består i at det eneste,som kan jage mig ud af døren er når jeg løber tør for røg. De tomme skabe kan jeg ikke hidse mig op over i nævneværdig grad, men røgen.. SÅ kan jeg humme mig, og da jeg hører en indre stemme gentage at jeg har godt af at komme ud, så hører jeg også en stemme der fortæller mig at holder jeg først op med at ryge, så kommer jeg aldrig på gaden igen. Fuldstændigt sindssygt.

Jeg har så mange medbloggere som med succes er stoppet ved hjælp af de her, men det koster. En stor sum i eet hug, og det syntes jeg ikke jeg har råd til. Det er langt nemmere at finde et par tyvere i små portioner til en pakke hver anden dag. DOG.. uanset hvor mange gode grunde jeg kan hitte på, så er og bliver det latterligt at jeg ikke kan holde. Så det VIL jeg bare. Når der er en måned med luft i budgettet til startkittet.

 

Nu det med bugettet.. i denne måned tager jeg skridtet og lader for første gang være med at betale et par regninger. Jeg er gået om den varme grød i månedsvis fordi det ligger må SÅ fjernt ikke at betale, men jeg KAN bare heller ikke blive ved med at leve af penge jeg får af mine forældre. Så denne måned bliver begyndelse på et nyt liv som skyldner, men hvad deraf kommer af rykkere, Ribers, fogedret og andet sjov, OG en gæld der vil vokse eksplosivt. Faktisk vil den gæld jeg har banket af de sidste par år, meget hurtigt udlignes igen af det jeg kommer til at skylde + renter og gebyrer. Jeg er helt færdig over det og tænker på det alle døgnets vågne øjeblikke. Måske det også har sin del af skylden for at jeg bare er helt handlingslammet nu. Og gået i sort. Jeg ved det ikke, men jeg skal ærligt sige at det både rører mig og giver mig tårer i mine øjne, når mine dejlige unger ringer på skift for at fortælle, at de vil være med til at betale for julemiddagen. Fordi de ved at jeg ikke har råd til and og steg. De ved også at gaverne bliver små, og at Rasmus 18 års fødselsdag d. 30 dec bliver sparsom, og de tager det med oprejst pande, men NOJ hvor er det svært at være mor lige nu. Iøvrigt giver de to regninger mig ikke noget større beløb at handle ind for i november, ca 1000 kr, men lidt har jo også ret. Og det er de eneste to regninger jeg KAN lade ligge. For de andre er forsikring, varme, el og den slags som jeg ikke kan ignorere. Nå ja og så huslejen selvfølgelig Smiley ( og jeg vil ikke tænke på de varer jeg skal hente på apoteket.. )

 

 

Nå, men jeg glæder mig i stedet over at jeg midt i denne nedtur, ikke bor sammen med nogen. I mange mange år har det jo været vældigt hårdt at have børn og mand omkring sig, som ikke har fattet hvorfor jeg ikke har lavet mad, eller båret skrald væk, ikke har lavet noget overhovedet. Den skyld skal jeg heldigvis ikke være i nu. Ingen generes af at jeg ikke fungerer. Heldigvis Smiley  Det er sgu positivt.

 

IMG_1923

Til sidst kan jeg fortælle at mit Derecho sjal blev færdigt, men at jeg har pillet øverste kant op igen. De der kender mig ved at der skal noget til før jeg gør den slags, men jeg er så glad for sjalet at jeg ikke kunne leve med kantens udseende. Desværre er også andet forsøg en skuffelse, men nu gør jeg det færdigt. Problemet ligger i den måde maskerne i opskriften lukkes af på, i de første stribede felter. Når man skal samle op til kanten efterfølgende giver det huller ved hver maske. Det irriterer mig, men jeg kan ikke blive dem kvit.

 

IMG_1925

 

IMG_1927

8 kommentarer:

 1. Åh de s.... penge. de er roden til alt ondt. Det er helt sikkert at penge ikke er alt, men de kan sandelig give anledning til megen ballade. Det gør mig ondt på dine vegne jeg håber du finder en løsning. I stedet for lån af dine forældre kunne det så ikke kaldes forskud på arv..... Øv at det hele falder sammen med at du har det så skidt

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for ordene Hanne.
   Knus og god dag :)

   Slet
 2. Knus og knus og knus og...
  Og så synes jeg sjalet ser vildt lækkert ud :)

  SvarSlet
 3. Halli-hallo
  Måske det vaqr en bedre ide, at ringe til dem, der har sendt de regninger du ikke kan betale, og få en afdragsordning med dem? Så slipper du i hvert tilfælde for Ribers, men renter kan du jo nok ikke undgå?
  Håber du kan bruge ideen?
  Superflot sjal - måske du kan sætte noget af dit hjemmestrikkede til salg? Det er i hvert tilfælde helt sikkert flot nok, og da det snart er tid til julagaveindkøb var der måske en chance?
  Hilsen Gitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Gitte. Jeg har tænkt mig at tage fat i banken igen. At sælge mit strik tror jeg ikke på at jeg kan, tror ikke at nogen vil betale prisen det trods alt ville skulle koste :))

   Tusinde tak for dit input og god dag
   kh Henriette :)

   Slet
 4. Fuldstændig enig med Gitte. Ring og få en afdragsordning - det andet er vejen til total uføre. Jeg tror også, du kan sælge af dit strik - det er flot og i superkvalitet - og så bliver der plads til mere nyt strik i skabene :-)

  Mvh Lone

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lone. Jeg prøver endnu engang at få banken i tale og ja.. jeg tror ikke at nogen vil betale for hvad jeg strikker. Det kunne ellers være en god ide :)))

   Kh
   Henriette

   Slet