05 november 2012

Jeg må have mig en regnbue af farver..

 

  

 

 

 

…. og heldigvis kan jeg lave den selv Smiley

 

IMG_1958

 

IMG_1962

 

 

I årene jeg har strikket, har jeg købt garn med jævne mellemrum. Det er vist ikke nogen overraskelse for læsere af bloggen her ( hehe ).  Hvad der tilgengæld har været overraskende for mig selv er, at jeg har samlet mig en hel regnbue. Jeg mener.. jeg ved jo godt at jeg har mange farver uldgarn liggende, men at det er endt med at udvalget er så stort kommer lidt bag på mig. Det er en smuk blanding af garn fra Jyden, Holst, Ovis og Knit Rennie.

 

IMG_1959

IMG_1968

Nu går jeg så og kigger på og rører ved garnet, samtidigt med at jeg er gået i gang med at strikke mig en regnbue. Den bliver ikke klar og skarp i farverne som oprindeligt tænkt, men alligevel er den smuk og næsten frosty at se på. Det skyldes den ekstra tråd mohair, som er strikket sammen med de farvede tråde. På pinde 4  bliver sjalet let og luftigt, varmt til at pynte på vinterens gråvejr og når sommeren igen er over os, vil det  være super at tage det over skulderene om aftenen udendørs. Som det er nu ender det med at blive kæmpe for der er henved 40 farver..  oj oj.

 

 

 

Til sidste det endelige og færdige Derecho Sjal :

IMG_1966

7 kommentarer:

 1. Hej Henriette. Sikke en smuk regnbue du der er ved, at lave dig. Jeg finder ligesom dig, også stor glæde ved, at lege med farver. Det er skønt når man blot kan kigge ud eller op og finde smuk smuk inspiration. :) Ha' en god dag. :)

  SvarSlet
 2. Ih, hvor bliver det fint. Og Derecho-sjalet er også super smukt. Er sikker på, du får stor glæde af begge dele :)

  SvarSlet
 3. Det ser ud som om du fandt en løsning på 'hullerne' når du skulle strikke kanten på Derecho Sjalet. Hvis ikke, så er hullerne så små at de alligevel ikke er at se - sådan lidt på afstand.

  - Imponerende, så mange farver du har fundet i gemmerne.

  SvarSlet
 4. Det bliver smukt Henriette. - også det andet :)

  SvarSlet
 5. Tak allesammen, jeg skriver en samlet hilsen til jer for jeg er ikke så frisk ;)

  Knus og kærlig hilsen
  Henriette

  SvarSlet
 6. Skønne regnbue du har på dit bord!! Ponchoen ligner en der bliver lige til at bo i! (-: Rigtig god aften. (-:

  SvarSlet