09 december 2012

Jeg ku ikke dy mig…

 

 

 

 

20121209_141827

Jeg var NØDT til at kaste mig i sneen i dag. Måtte bare prøve at lave en sneengel. Hold op det er mange år siden sidst, men det var herligt at ligge og kigge op i himlen. Englen blev vist bare ikke heeelt perfekt, men pyt..  det er jeg jo heller ikke :-)

 

20121209_141929

 

20121209_140822

Mine vanter og en af huerne blev indviet. Vanterne har fået en tur i vaskemaskinen og nu er det bare super. Mere faste i det, men stadigt lidt til den store side.

20121209_140731_2

Flotte ikke..

 

 

En god tur, som kan mærkes i benene fordi jeg er i så dårlig form, men motion på den fede måde, og jeg har for lige at udnytte sneen til det sidste, netop skovlet sne på altanen. Herligt herligt.

3 kommentarer:

 1. Hihihi!
  Skønt at se en voksen kvinde blive som et barn igen!
  Hvor er du bare skøn Henriette ♥

  Knus og dejlig aften (sikkert med ondt i bentøjet)

  SvarSlet
 2. Lækre vanter. Og ih hvor skønt med sådan en tur i sneen :) Stort knus til dig:)

  SvarSlet
 3. Åh - det er altså bare nogle billeder som går lige i hjertet <3.
  Du ser så flot og smuk ud. Ren nydelse at kigge på.

  Er ikke så god til at lægge kommentarer, men du skal vide, at jeg læser med hver dag her. Du er en virkelig inspiration og hjælp for mig. Jeg blev syg igen sidste år igen - og denne gang er alt bare anderledes. Det at være psykisk syg er svært at rumme og også de konsekvenser det har.

  Du skriver og taler med sådan et stort hjerte, ærligt og lige ud. Jeg kan godt forestille mig, at det er svært og ikke lige til. Men du skal altså bare vide, at læse dine ord, giver mod og en følelse af, at man ikke er alene - men det vigtigste af alt - at man ikke er forkert.

  Jeg ville så gerne hjælpe dig, men kan ikke. Du fortjener at have det godt og rart og dejligt - ikke på grund af din sygdom, men fordi du er den du er.

  Jeg håber ikke, at jeg har skrevet noget forkert eller udtrykt noget sådan. Det er bare sådan jeg har det, jeg vil gerne sige noget, men kommer helt galt afsted.

  Må jeg spørge, hvad det er for en flot jakke/poncho du har på ? Ser så smart og flot ud.

  Sender de kærligste hilsner og tak for gode råd ang. strik og at være syg.
  Nicole

  SvarSlet