07 december 2012

Julekalender d. 7 december 2012

 

 

 

 

7december

Det er weekend lige om lidt, og i dag skal I inspireres til kreative julerier. Om tiden er til det indviklede, eller det som er let og ligetil, så er der noget for enhver i dag. Vi begynder selvfølgelig med et par julesange, som kan øves imens I kigger billeder:

 

 

 

 

IMG_9966A

Første billede har jeg fundet her : http://sjarmerendejul.blogspot.dk/  En blog som kun handler om jul. Er man til den traditionelle røde/hvide/grønne skandinaviske stil, er denne blog stedet at kigge forbi. Jeg selv kan vældigt godt lide de søde pepperkakor som ligner skeer.

 

 

 

Cinnamon Sugar Nuts by Baked Perfection

Kanel er også en del af julen. Med den krydrede duft får den hele huset til at emme af hygge. Disse lækre kanelristede pecans, er jeg sikker på smager lige så godt, som de ser ud. Klik på billedet og find opskriften. 

 

 

Free-Holiday-Gift-Tags

Klikker I på dette billede, så finder I stedet hvor I kan printe gratis gavemærker ud. Foruden at der også er noget nær en million ( eller noget..) andre DIY ideer. Både til julen og hele resten af året, skulle tiden være til det.

 

 

Til sidst er der denne ikke helt dumme ide:

tumblr_maww1gs4Br1rht4eyo1_500

http://a-wonderful-christmastime.tumblr.com/post/32287860672

Et lettere tidskrævende træ, men på den anden siden kan man jo bruge hele næste år til, at finde grene i passende størrelser.. hehe. Et træ for alle jer, som er mindre traditionelle end jeg selv, men som alligevel elsker julen.

 

 

Nu håber jeg at jeg har fået sat gang i fantasi og virkelyst, OG så ses vi igen i morgen..

18366310952077684_ZEd7TGiC_c

2 kommentarer:

 1. Sikke meget julestemning! Ja, de skeer er da en sjov idé, men jeg må indrømme at mine småkager alle ligner hinanden. Det er noget med "trille" og "gokke"... ;-) Men de SMAGER godt, og det er det vigtigste... ti hi

  SvarSlet
  Svar
  1. Godmorgen Mia. Helt enig, og her sker der det samme, skulle jeg få bagt småkager i år :)

   Jeg har det dog mægtigt når jeg sådan sidder og laver min julekalender, hvilket heller ikke er at foragte hihi.

   Knus og dejlig fredag

   Slet