07 december 2012

Strikkeprøver og goddag fredagmedhovedpine

 

 

 

IMG_2289

Jeg leger lidt med strikkeprøver, nu hvor jeg er færdig med vanterne. Strikkeprøver så bløde at røre ved, nemme at strikke og så behagelige at sidde med, at tiden render fra mig. Dog hjælper det gevaldigt på døgnforskydningen, at jeg simpelthen ikke kan få sat skik på dag og nat for tiden. I nat var kl halv fire før jeg fandt vej til min seng, og jeg er allerede vågen igen.

 

Vågen ja, men med ondt lige der bag øjet I ved..

 

Jeg er ikke i tvivl om at min krop trænger til hvile OM NATTEN, men mit hoved vil ikke samarbejde. Jeg oplever, at jeg bare ikke har lyst til at gå i seng, og når jeg endeligt ligger i den, så glæder jeg mig så meget til at stå op igen, at jeg kun får ringe hvile når jeg endeligt sover. Jeg sover afbrudt og uroligt i de timer jeg ligger der.

 

Begrebet vinterbleg har fået en helt ny betydning, og jeg bliver lettere forskrækket når jeg ser mig selv i spejlet. Det er noget underligt noget for tiden, og jeg går rundt om mig selv med overvejelser for og imod hjælp til at sove.

 

Som det er nu er jeg, når jeg er vågen, træt men ok og jeg kan mærke mig selv og fornemme dagen. Vælger jeg at sluge en pille som hjælper om natten, bliver dagene tågede og forsvinder for mig. Pest eller kolera..

 

Alt i alt er humøret i orden, men det er min døgnrytme ikke.

 

Fordi det er fredag i dag beslutter jeg, at jeg IKKE vil bekymre mig om andet end at få hovedpinen sendt af h.. til, så jeg kan få vasket op. I går fik jeg støvsuget og vasket tøj. Det er skam store sager og går det som planlagt, bliver weekenden da helt rar at gå i møde. Jeg er ren, her er rent, Fister bor rent, hvad mere kan jeg forlange :-)

 

IMG_2267

3 kommentarer:

 1. Heyyy, den der hvid/grønne leftieprøve, den ser godt nok fin ud - fortsæt endelig med den!
  Skal jeg lige formane noget bedrevidende op ad stolper og ned ad vægge om søvn, rytme, kloge gerninger og piller - nej vel, du ved jo det hele i forvejen, er jeg ret sikker på.
  Og gode råd, der passer til mig passer måske slet ikke til dig.
  Så jeg sender dig i stedet et varmt søvndyssendeomnatten cyberkram. Også ét til Fister, han er da bare så dejlig!

  SvarSlet
 2. Er du sikker på at ikke all den strikking har forbindelse til din hovedpine?
  Jeg kan slet ikke strikke for så får jeg nemlig spændinger i nakke og skuldre og så kommer hovedpinen. Man anstrenger vel også øjet når man sidder med det?

  men det har du vel overvejet selv også...;-)

  Kender alt til det med ikke at få en hel nats søvn,slem til at gå alt for sent i seng...;-)

  God bedring med hovedet og god weekend.

  Hej fra Lisbeth

  SvarSlet
 3. God weekend og god bedring. Selv har jeg lige ´oversået´ en strikkeprøve og fået købt mere garn. Så nu skal der strikkes for første gang i mange år.

  Hilsen Hanne.

  SvarSlet