07 december 2012

Mit sofabord en fredag i december

 

 

IMG_2291

En skønsom blanding af livsnødvendigheder og ja… Simon Emil ( “Ammitzbøll: Fattige rygere har moralsk problem” ), der ligger ganske rigtigt smøger på bordet til trods for min økonomiske status, MEN jeg sværger at jeg nok skal give mine børn en ordentlig jul alligevel. Og et eller andet sted har du da ret i, at det er interessant at man altid kan finde penge til en pakke røg, men så enkelt er det jo ikke irl vel..  som med alle andre former for misbrug er også smøgerne mega svære at droppe, ISÆR i livets svære perioder.

 

Nå, men snæversyn skal nu ikke få lov at ødelægge min decemberfredagsaften, så jeg ser Nigella lave julemad på 3puls, og så drømmer jeg mig tilbage til dengang livet var nisseenkelt og julelegende let.

 

300075_478449448872483_144582898_n

10 kommentarer:

 1. Du må helt bruge dine penge, som du vil Henriette. Selvfølgelig!

  Er nu mere bekymret for dit helbred end så meget andet, og synes selvklart, du kunne bruge pengene bedre, på noget andet godt til DIG eller andre evt. efter din lyst.

  God weekend!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen jeg er helt enig, og jeg siger dig.. jeg er SÅ træt af røg. Så jeg håber at jeg kan stoppe med de der E-cig's. Jeg bliver bare lidt sur over ham dersens lillemandens holdning ;)

   Mange knus til dig søde Deborah

   Slet
 2. Ham Dværgen, han skal bare stikke piben ind... Han har jo sit på det tørre :)

  SvarSlet
 3. Vi har vel alle en last som vi burde droppe, men endnu er det da heldigvis et nogenlunde frit land vi lever i.
  Jeg så også Nigella håbede hun kunne få mig i julehumør....det lykkedes så ikke.....

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej øv Hanne. Hvad mon der så skal til for at få dit julesind til at blomstre? Hvad kan JEG gøre?

   Mange lørdagsknus
   Henriette :)

   Slet
 4. Hej Henriette
  Tak for den varme velkomst forleden.
  Som du selv skriver: snæversyn(og i høj grad manglende empati). Når han har været ude med riven offentligt, bliver han ofte "svinet til" af nogle af de bedste stand-up-komikere. Så glem ham, han er ikke værd at bruge energi på. Du kan ligeså godt nyde dine smøger, nu du har brugt penge på dem.
  Skønt billede.
  Mange hilsner fra Tine

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen selvfølgelig skal du da ønskes velkommen :) Han er allerede glemt igen hihi, og nu vil jeg nyde min lørdag eftermiddag med alt hvad dertil hører..

   Kh Henriette :)

   Slet
 5. Jeg tror saamaend ikke det handler om snaeversynethed (hvilket ofte er et ord der bliver brugt af dem der foeler sig truffet), det er vel mere noget derhandler om at man som ikke ryger har svaert ved at se hvordan rygere prioriterer hvis de i virkeligheden ikke har raad til at ryge. Jeg er feks floejtende ligeglad med om folk ryger eller ej, men man maa prioritere. Jeg kan maegtig godt lide kaviar og champagne, men bliver noedt til at holde mig til torskerogn og dansk vand. Pengene er der bare ikke.

  SvarSlet
  Svar
  1. Også du har ret i dit synspunkt, og jeg forstår godt det kan virke underligt med røgvanerne. Heldigvis koster de ikke så meget som kaviar ;)

   Rigtig god lørdag og tak for dit indput
   Henriette :)

   Slet