06 januar 2013

Den mildeste søndag morgen i januar

 

 

 

IMG_2606

Ligeså lys og solrig lørdag var, ligeså grå og mørk er søndag. Uanset, er søndagen mild og stille. Og jeg nyder det.  Jeg har godtnok en migræne, som er under afvikling ( lyder fint ik .. ), men som vejret er den mild ved mig, så jeg er ok.

 

 

(  Billede er fundet på Pinterest og fører HERTIL )

 

Lys får jeg fra lamperne, og farver får jeg på en rundtur i det vidunderlige univers af hækling, som er det jeg er optaget af lige nu. At surfe rundt, og opdage nye steder giver ikke mine egne hæklenåle særligt megen motion, men det kommer nok. Lige nu er det stilheden, mildheden, den åbne dør til altanen og Fister der muntert hopper rundt udenfor, som fylder mig. Og det er bare om at suge til sig, for inden længe vender kulden tilbage og med den vist også sneen. Sneen som giver en anden slags lys og glæde.

 

Og sådan vil jeg blive ved. Fra dag til dag.

 

Trække hvert eneste lille element og atom  ud af januar, som kan bruges til at gøre mig til menneske igen. Lægge på lager og spare op, så jeg igen kan mærke lysten til at leve og gå ud. I livet.

 

Jeg synes jeg gør det godt.

 

 

IMG_7141_resize

                         ( Husk.. der er KUN få mdr til foråret igen er over os )

8 kommentarer:

 1. Ja, det er ikke koldt idag. Har været ude på årets første løbetur. Super dejligt at starte dagen med det

  SvarSlet
  Svar
  1. Håber du fik nydt resten af dagen også Merete :-)

   Slet
 2. Jeg synes også, at du gør det ret godt Henriette! Klap blot (og blidt) dig selv på skulderen. Hvor er det et smukt billede af de farverige hæklerier du viser, det er lige efter min smag og kan få det til at krible og krable så ganske forfærdeligt i mine fingre efter at få fat i hæklenål og garn. Ha' en rigtig god søndag :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Pernille og skynd du dig bare at gribe hæklenålen igen. Man bliver så glad :)

   Slet
 3. Jeg synes du gør det rigtig godt. Og jeg glæder mig til at se dig :)

  SvarSlet
 4. Ja, jeg skal love for at det er gråt og fugtigt! Men det er også lidt lunt. Jeg kan godt lide at du har sat et billede fra altanen sidste år på bloggen. Det ser flot ud!

  Godt Nytår og klem fra Donald

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Donald og i lige måde :) Også tak for kommentaren..

   Slet