23 januar 2013

Jeg har vist ikke helt fået fortalt ..

 

 

…  at jeg er ved at udvikle allergi over for Fister! 

 

Jeg har vist også bare lukket øjnene for det, men jeg kan ikke helt komme uden om, at noget er galt. Han fælder helt vildt igen, og som dagene går får jeg mere og mere kløen i øjne og næse. Jeg nyser. Jeg rømmer mig. Jeg klør mig. Jeg har udslet omkring øjnene og min næse er stoppet på en underlig måde. I det hele taget kender jeg symptomerne fra dengang jeg var barn, og ikke ku være i nærheden af hunde eller katte.

 

Marsvinene havde jeg aldrig problemer med!

 

Nu sidder jeg så her og er ved at tage det faktum ind, at jeg måske ikke kan beholde min lille ven. Det er en ting, hvis jeg måtte skille mig af med ham pga af Josefine, men noget helt andet hvis det er pga mig selv. Men hvad gør jeg så?  Han har et kaninliv her hos mig, som er så meget anderledes end de fleste andre kaniner man hører om, og det ville ikke være til at bære, hvis hans fremtid bliver i et bur eller uden omsorg.

 

Uanset hvordan det her ender, så er jeg nok færdig med husdyr efter Fister. Skulle der sidde et menneske derude, som ved hvordan Fister har det her, og som selv ville kunne give ham et godt frit kaninliv..  så skriv til mig.

 

Jeg er sgu ked af det lige nu, men håber det løser sig. Måske jeg kommer over det og allergien forsvinder igen. Jeg elsker jo min lille pelsede og frække ven.

2012-07-09 20.46.28

Atjuuu

10 kommentarer:

 1. Kære Henriette

  Jeg ved godt du ikke kan bruge pylre til noget :) Men nu synes jeg godt nok du har fået modstand nok. Den lille fyr giver dig jo så meget, og han har jo det perfekte kanin liv hos dig. Jeg håber virkelig det "bare" er en overgang du har allergi symptomerne. Kan man ikke få noget allergi medicin du kan tage der kan holde det nede?
  Mange goder tanker til dig. Knus Dorthe

  SvarSlet
 2. Håber det bare er en overgang så du kan beholde ham.

  Måske du skal prøve at holde ham fra din seng, for med det der i forvejen er i en seng, så gavner det nok ikke at han osse fælder der og du ligger med hovedet ned i det.

  Prøv - for måske det bare er det der skal til. ;-)

  SvarSlet
 3. Jeg krydser også fingre for det kun er en overgang mens han fælder - alt andet vil da være for ærgerligt. Håber det løser sig. Knus Tenna

  SvarSlet
 4. Det er jeg ked af at høre. Jeg var i de sidste år meget allergisk overfor Garbo (min kat), og jeg holdt kun ud, indtil hun ikke var mere. Derfor er det slut med kat her, også af den grund

  Jeg håber, du får noget allergimedicin, som hjælper på symptomerne sålænge det varer. Det kan du få i håndkøb, men får du på recept er der jo tilskud. Jeg får Alnok. Det lyder helt som jeg havde/har også.

  Ikke for at "male fanden på væggen", men kaniner har jo begrænset levetid så vidt jeg ved, så måske du kan holde ud, til Fister ikke er mere, og så ikke anskaffe andre?

  SvarSlet
 5. Stakkels dig :o(
  Jeg læser (næsten) hver dag herinde om din gøren og laden, og føler meget med dig og alle de udfordringer du ofte står overfor.
  Jeg tænker ligesom Deborah, og håber, at det kunne være en løsning for dig (også for Fisters skyld) ;o)
  Knus og varme tanker fra Sanne

  SvarSlet
 6. Jeg tror at det også har noget at sige at det er vinter, lukket altandør og tør varme fra radiatorer.
  Jeg kan nemlig også få lidt af disse symptomer på denne tid fra katten og hundene.
  Men så snart man kan have dører og vinduer åbne igen går det væk.
  Håber det samme for dig og at du kan beholde Fister lidt til..:-)

  hej fra Lisbeth

  SvarSlet
 7. Åh ...how much shit can one woman take??? Der må være en løsning... Det håber jeg fanme på!

  SvarSlet
 8. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 9. Hejsa Henriette
  Jeg har skrevet til jer på kaninhaandbogen, men for at være sikker på at nå dig ligger jeg også lige mit svar ind her:

  Det var virkelig frygteligt for jer :(

  Som jeg fortalte dig da du startede med at have kanin, kan Fister flytte ind her hvis du har brug for det og der gælder selvfølgelig stadig.

  Fister er altid velkommen til at flytte ind. Hvis han flytter ind vil han blive fritgående og have masser af plads og hvis han viser interesse for det, kan det jo også være at han kan få en veninde med tiden(vi har ikke nogen single hunner lige nu men der kommer jo nok flere)

  Jeg kan garantere dig at han ikke vil skulle sidde i bur eller noget i den stil, og hvis han kan blive van til vores hunde og katte kan han bo i stuen, muligvis med de to kaniner som bor der nu ellers kan han bo der alene så kan de bo i gangen;)

  Selvfølgelig håber jeg for dig at du kan beholde ham, men jeg ved også at hvis man først har allergi er der ikke rigtigt noget at gøre.

  Held og lykke med det hele og vi føler helt ekstremt meget med dig og Fister, vi ved hvor glad du er for ham og hvor godt han har det hos dig og jeg lover dig at hvis han behøver at flytte ind her vil vi gøre alt for at hans liv vil fortsætte som han er van til:)

  Hilsen Angel;)

  SvarSlet