14 februar 2013

Der røg lige et par dage, men nu kommer weekenden

 

 

 

IMG_2939

 

De mange ting som fylder min hjerne, tog lige pusten fra mig lidt, foruden at jeg mangler noget af min medicin. Jeg har ikke råd til at købe mere før d. 1 marts, så jeg mærker også symptomerne på nedtur begynde at vise sig så småt.

 

I dag har det vigtigste været den teoriprøve, som Rasmus skulle tage. Jeg kørte ham til Valby, ventede og kørte ham hjem igen, og JA han bestod. Tillykke min dreng, det vidste jeg du ville, og jeg er rigtig stolt af dig.

 

Nu kommer weekenden, og der vil jeg så småt tage fat på de første flyttekasser. Nu har jeg jo ikke mange ting host host, så deeeeet.  Det er fedt denne gang at kunne tage det langsomt, og dermed også sørge for at der er styr på, hvad og hvor og hvor meget. Jeg kan allerbedst lide at have overblik og kontrol, og da jeg ikke har haft meget af det de sidste par år, så vil jeg bare begynde endnu et nyt kapitel med at være topstyret hihi.

 

Det er ingen hemmelighed, at jeg er virkelig spændt på hvor jeg ender, og i hvad. Lige nu er der to huse med have til, som jeg skal vælge i mellem groft sagt. Det seneste har jeg endnu ikke set jo, og glipper første prioritet så tager jeg turen derned igen selvfølgelig. Også hus nummer to er interessant fordi huslejen er lav, der er ovenikøbet også god plads, og så er der haaaaave til. Åhh jeg har allerede to million milliarder planer og drømme for, hvordan jeg vil ha min have. Jeg har tre million milliarder pins med tips, tricks og ideer, som jeg bare så gerne vil prøve af i fremtiden. Tid har jeg jo nok af, det hele handler som altid mere om økonomien, men meget kan gøres for små penge og så håber jeg, at der er noget af det jeg får brug for, som ligger ubrugt hen i alle jer læseres udhuse/garager/kældre eller lofter. Haveredskaber feks. blomsterfrø/løg/aflæggere ligeså. Jeg ønsker mig en syrenbusk, en hortensia, en hyld, en kaprifolie ( i stedet for den som døde fra mig sidste år), og sådan ku jeg blive ved hihi.

 

Allerede nu har jeg dømt den arbejdsbænk, som jeg har i kælderen til at skulle være mit plantebord udenfor, for selvfølgelig skal jeg da have mig et pottebord til at rode på. Bordet overtog jeg fra forrige lejer, og der sidder endda en kæmpe skruetvinge på. HEP!

 

Jaja, Henriette har mange drømme og nogle af dem er også vel nok højtflyvende, men det er helt i orden. Sgu så.

 

 

Kom an weekend.

403501_478776698839758_1458772700_n

16 kommentarer:

 1. Drømme kan man squ aldrig få for mange af.
  Jeg venter spænde på fortsættelsen :)


  og neeej... Du har ikke særlig meget...

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe... jeg har jo faktisk kasseret en del efter jeg kom hertil ik.. ;)

   Vi ses snart og knuuusss

   Slet
 2. Hvor mange penge mangler du til medicin lige nu, Henriette, hvis jeg må være så fri at spørge?
  Måske er vi flere, som kan spæde til, så du ikke behøver at undvære den ret så vigtige medicin for dig...
  Evt. kan jeg/vi sætte et tilskud ind på din bankkonto og/eller PayPal, hvis du har det?
  :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej hvor er det bare sødt af dig at tænke sådan Marianne. Jeg mangler ca 150 kr, men jeg kan ikke helt huske nøjagtigt hvad de koster for det er en pakke der rækker til tre mdr, og så langt kan jeg bare ikke huske tilbage.

   Jeg bliver meget påvirket af at du vil hjælpe, og kan slet ikke sige nej så send mig en privat mail så tager vi den derfra.

   Mange mange knus og rigtig god dag
   Kh Henriette :)

   Slet
  2. Det er bare helt i orden Henriette :)
   De penge til medicinen, vil jeg meget gerne hjælpe dig med, så jeg skriver lige en mail til dig! :)
   Knus herfra også - og tak; håber også din dag bliver god,
   Marianne

   Slet
 3. Altså det lyder jo som at det er mere eller mindre sikkert du kommer her ned til sydhavs øerne, det glæder mig at du får lidt medvind nu, det har vi alle brug for i ny og næ.
  Tillykke til sønnen med kortet :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen Hanne, du kan være helt sikker på at jeg flytter ned til dig :) Det er kun de praktiske detaljer der afgør hvornår.

   Jeg glæder mig kan jeg godt fortælle dig :)

   Tak og rigtig god dag
   Kh Henriette

   Slet
 4. Hej Henriette.
  Jeg har sendt en privat Email til dig.

  Venlig hilsen Jannie

  SvarSlet
 5. jeg bliver helt rystet at læse at man i nutidens Danmark må undvære nödvændig medicin grundet pengemangel, og ja, jeg ved faktisk ikke hvad jeg skal sige til det, har bare ikke fantasien til at forestille mig sådan noget. her koster medicin en hel masse penge, men har man dem ikke er der flere råd til at få hjælp til netop de omkostninger.
  kh.fra Island
  Frida

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Frida... Der er sgu heller ikke meget at sige. Man mangler ord, men når det er sagt, så findes der utroligt mange søde og gode mennesker her i blogland, og jeg er nu blevet begavet med hjælp, så medicinen er hjemme:) Er DET tilgengæld ikke fantastisk.


   Mange knus
   Henriette

   Slet
  2. ja, det er dejligt når man konkret bliver mindet om at heldigvis er de fleste mennesker söde og venlige. men, pas nu på det ikke sker igen, det må da kunne lade sig göre at få hjælp direkte til medicinköb, jeg tror ikke på andet.
   kh.fra Island
   Frida

   Slet
 6. Hej Henriette,
  Langt det meste medicin fåes i mindre pakninger, så ring da til din læge (måske er det stadig vores fælles læge Jørgen) og få ham til at lave en ny recept. Derudover kan du sagtens få lavet en henstandsordning på apoteket :0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Julie, havde slet ikke set din kommentar, men jo jeg har stadig Jørgen :) Tak fordi du mindede mig om den mulighed, og jeg vidste heller ikke at man kunne få henstand!! Problemet er heldigvis løst for denne gang, blogland har vist sig igen at være meget omsorgsfuld og hjælpsom :))

   Dejligt at du kiggede forbi og rigtig god aften
   Henriette :))

   Slet
 7. Thanks , I have just been looking for information about this topic for ages and yours is the best I have
  discovered till now. But, what concerning the conclusion?
  Are you positive concerning the source?

  my homepage: click the next web site

  SvarSlet
 8. Hurrah! At last I got a website from where I can truly get helpful information regarding my study and knowledge.


  Here is my web page natox

  SvarSlet
 9. Very energetic blog, I enjoyed that a lot. Will there be a part 2?

  play games online

  Feel free to visit my web blog; zitty

  SvarSlet