19 februar 2013

Flere ting på en gang

 

 

Jeg har hovedpine i dag, men det skal nu ikke stoppe mig fra at glædes over min søn. 

 

Han har bestået sin køreprøve og jeg har dermed et barn som er voksen OG bilist. Hillemænd altså

 

TILLYKKE knægt, jeg vidste at du ku :-)

 

 

Hovedpinen skyldes nok den samtale jeg endte med at vente 55 min på. Mere om den senere, lige nu vil jeg slappe af og glemme alt om praktiske ting. Jeg vil hygge mig over, at jeg efter halvandet år for første gang har set en solsort her i kvarteret. Lige her på min altan. Ikke alene beværter jeg en solsort, men også en rødkælk og en Søren spætte er pludseligt begyndt at frekventere restauranten. Er det ikke vildt??

 

De har ikke været helt lette at fange med kameraet, men jeg har forsøgt:

IMG_3050IMG_3060IMG_3061

IMG_2206

 

Typisk ik.. Nu skal jeg flytte, og så kommer der en masse nye og spændende fugle for at besøge mig. Spætten spiser lidt her, og flyver så direkte over i træet for at hakke løs. Det ser herligt ud :-)  Og så her midt i byen? 

1 kommentar:

  1. Thihi... Ja det er TYPISK .... jeg må nok sige at det er en vidunderlig altan du har nu og jeg håber da at du kan tage den med dig?.. nah det er bedre med en egen have. Jeg har været inde og læse hos dig flere gang men har ikke sagt noget ;) Fuglene kommer da bare for at sige ordentligt farvel til dig og så fortælle at du har gjort det helt rigtige i at flytte!! Tænk på det liv du får der? Med masser af liv af forskellige art omkring dig. God rejse!!!

    SvarSlet