18 februar 2013

Jeg trænger lige til et andet emne end flytning, så her er lidt strik:

 

 

 

 

Billede herfra:   http://www.ravelry.com/patterns/library/eden-prairie

 

Jeg har måttet lade min smukke stribede sweater ryge i venteposition, for jeg har alligevel ikke Noro nok. I stedet har jeg nu gang i sjalet på billedet. En opskrift fra Ravelry, og jo.. det minder i den grad om Derecho, som jeg strikkede inden jul. Det er sjovt at strikke feltvis en farve ad gangen, og da jeg ikke er til sort har jeg valgt at gå en hel anden vej:

IMG_3065

Lyse farver og en gul opdeling.  Jeg elsker jo havets og himlens nuancer, så endnu engang er det, hvad jeg greb ud efter på garnreolen. Garnet er en gave fra en læser, og jeg skal da lige hilse og sige at jeg er totaaaaalt lykkelig over de mange nøgler Kauni. Nu bliver nogle af den til et enormt sommersjal.  Jeg vidste ikke hvor stort det ku ende med at blive, men allerede nu tegner det til GRANDE størrelse. Og jeg elsker det allerede :-)

 

IMG_3066IMG_3071

Med opskiften følger også denne lille tegning, som man så kan lege med inden man går igang. Det er sgu praktisk må jeg indrømme, bortset fra at jeg ikke lige har nogle tuscher eller blyanter liggende. Hvorfor aner jeg ikke, jeg ved at jeg har haft masser på et tidspunkt, men de er borte nu, og så må jeg jo ty til afklippede stumper.

2 kommentarer:

  1. Hold da op hvor bliver det flot.
    Ja du kan lide havet og når man bor på Lolland eller Falster er man aldrig ret langt væk fra havet, jeg nyder det også meget :)

    SvarSlet
  2. Super smukt sjal , det er lige mig :-) Og lækre sommer farver du har valgt . Men pokkers det er engelsk , jeg er bare et fjols til de engelske opskrifter ;-)
    jeg er lige kommet hjem fra Lolland ( besøgt mine 2 sønner som bor der , en i Maribo og en udenfor Dannemare, tæt ved vandet )og der er dejlig natur der, så kan godt forstå du glæder dig ....

    SvarSlet