04 marts 2013

Eden Prairie… sikke da et held at jeg elsker store sjaler

 

 

 

 

IMG_3176

Jeg er færdig med havsjalet, og med et vingefang på næsten to meter må det siges at være noget nær det største jeg til dato har strikket.

 

Undervejs har jeg været noget loren over mit farvevalg, og overvejelser om en arvtager har været indenom min hjerne, men nu hvor jeg har det færdigt, vasket og spændt ud sååå…  

 

Det er sgu da blevet flot synes jeg.

 

IMG_3178IMG_3180

Kanten på den opskrift jeg har fulgt brøds jeg mig ikke om, ku jeg ikke hitte ud af, så jeg har istedet bare lavet en stribet kant med lidt huller og sånt. Jeg kan heller ikke lide sort, så derfor gik jeg den gule vej. Måske ikke lige helt så meget et hit for mig, men alt i alt er jeg faktisk ret tilfreds. Det skal nok blive brugt på de kølige sommeraftener ude i haven.   HA!

 

Tænk hvor syret er det lige, at jeg kan skrive det.

 

“ Ude i haven ”  !  

 

Hold da kæft jeg får kriller i maven, bare ved tanken

 

386808_435318729852222_651191497_n

11 kommentarer:

 1. Dit sjal er da bare blevet SÅ flot, farverne er gode sammen og da ret så meget "dig" udfra hvad jeg læser og ser her på bloggen. Jeg glædes på dine vegne over, at du snart kan leve et haveliv :)

  SvarSlet
 2. Hej Henriette
  Flot sjal, det er da godt at du har glæden ved at strikke.
  Jeg har virkelig lært den der økonomiske spændetrøje at kende, efter ex. manden skred med elskerinden og fuldstændig glemte at han har økonomiske forpligtelser over for børnene og jeg.
  Når du får et hus og have kan jeg sende nogle frø (altså i en måned hvor jeg har penge til overs til porto :-))Hvis det ikke er muligt for mig at få lov til at beholde huset (afhænger nu af om eks.en vil skrive under (noget han ikke har "gedet" det sidste års tid" så har jeg en masse planter der bare kan graves op og foræres væk :-)

  Helle

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Helle, hvor er jeg ked af at høre om din situation. Ingen tvivl om at jeg håber du kan beholde dit hus, men kikser det så vil jeg meget gerne adoptere nogle af dine planter. Når vi når til slutningen af april, så kan vi lige tale om det igen ik..

   Hvor i landet befinder du dig?

   Mange knus og kram
   Henriette

   Slet
 3. uha, et flot resultat, og så oven i al tankemylder og bekymringer over din boligsituation. Du er f...... en sej kvinde. God vind med det hele.

  Knus Pi@

  SvarSlet
 4. Super flot sjal - og ja, nu bliver du snart havemenneske. Så må du udskifte altanbloggen med en haveblog :)

  SvarSlet
 5. Virkelig flot sjal, det bliver du helt sikkert glad for at vikle dig ind i de lange lyse sommeraftener..................

  SvarSlet
 6. Flot - maritimt og stemningsfuldt og der er en renhed over det som giver ro :-) Tillykke med det.

  SvarSlet
 7. Store sjaler kan man ikke få for mange af - det er blevet superflot :-)

  SvarSlet
 8. Kære Henriette.
  Det er dog et utrolig flot sjal :)
  Det er perfekt til at varme dig en kølig sommer aften i din nye have :)

  Knus fra Muffi :)

  SvarSlet
 9. Wow, det er et meget smukt sjal, er vild med farvevalget :-) Strikker ikke selv mere desværre pga. nakkeskade men ville være meget inspireret til at bruge dine farver hvis det var ;)
  Kh Rose

  SvarSlet
 10. Kære alle. Mange tak for jeres hilsener. Jeg er lidt træt i disse dage, så I får en fælles tak i dag. Det glæder mig at I kan lide sjalet, for så har jeg vist alligevel ikke valgt helt galt i mine farver. Har virkelig tvivlet på den gule.. men ok, den tvivl dropper jeg da nu :-)

  Rigtig dejlig og SOLRIG varm onsdag.
  Knuuus

  SvarSlet