25 marts 2013

Man har en drøm til man får en ny, eller … Depeche Mode er nu til salg.

 

 

 

Siden jeg sendte de her ord ud i æteren d.1 feb i år, har meget jo ændret sig for mig. Jeg gav mig selv en gave, og chancen for at opfylde en gammel drøm, om igen at opleve bandet i Parken til Juni. Den drøm opgiver jeg nu, for med et nyt liv langt fra Kbh, er det ikke særligt realistisk for mig, at jeg kan tage turen gennem sjælland OG gå til koncert, OG køre hele vejen hjem igen.

 

Det ku jeg engang. Engang ku jeg faktisk flyve over vande og lande for at høre musik, men ikke nu.

 

Det er nu drømmen om haven og det gode helbred jeg vil/må koncentrere mig om, men det er da ikke uden en enkelt tåre i hjertet, at jeg siger fra til livemusik under åben himmel. I stedet prøver jeg nu at sælge billetten her og på FB. Et eller andet sted er der måske en, som gerne vil udleve “ min” drøm for mig, og for de penge billetten koster, kan jeg så få råd til en spand maling mere til huset dernede.

 

Maling og haveredskaber er nemlig nok det som er mest presserende at få skaffet, nu hvor transporten er hjemme :-)

 

( da jeg endnu ikke ved, hvad jeg skal mene om det i dag udsendte nye album, er det altså et smukt ældre nummer jeg lægger på for at minde om, hvordan Dave’s stemme lyder, og hvor meget kraft der ihvertfald engang var i dem..  )

8 kommentarer:

 1. Hej syntes du skal tag til den koncert du kan sove h
  er jeg finder bare et andet sted og være !vh verner

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er super sødt af dig, men det er simpelthen fordi jeg ikke tror jeg har kræfterne til det. Det praktiske omkring hvordan jeg kommer derind, finder en P-plads osv kan jeg lige pludseligt slet ikke overskue. Men ok.. der er lidt tid endnu.

   Jeg har faktisk også mere brug for de 500 kr til maling nu. Det har jeg også tænkt på i den forbindelse :)

   Knus

   Slet
 2. Årh nej Henriette, jeg fælder en tåre med dig. Øv øv øv øv øv og øøøøøøøv

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Pernille. Det er jo sådan det er engang i mellem. Jeg vinker farvel til een ting, men goddag til en anden. I dette tilfælde har jeg jo huset i stedet for, og som jeg har skrevet til Verner, har jeg pludseligt mere brug for penge til maling nu :-))

   Men ja.. jeg får nok en lille nedtur på dagen hihi.

   Knus

   Slet
  2. Jeg kan kun give dig ret i at når en dør lukkes, åbnes en ny. -og en drøm afløses af en anden i dette tilfælde som du selv skriver. For et haveliv og et husliv er jo en af dine store drømme!

   Hvis du af en eller anden årsag lige pludselig finder overskuddet og økonomien til at løse de logistiske udfordringer skal du vide at jeg står klar til at give dig en kæmpe krammer et eller andet sted i menneskemængden :) Jeg har nemlig også en drøm der skal udleves :)

   Knus retur :) :) :)

   Slet
  3. Ihhh altså, nu bliver jeg da totaaaalt nysgerrig. Hvilken hvilken hvilken???

   Slet
  4. Det er en drøm af de store at opleve en Depeche Mode koncert, så det er da lige hvad jeg skal. -og det endda i det bedst tænkelige selskab, min hjerteven igennem mange år. Så hvis nu du skulle dukke op så er jeg parat til at stikke dig et kram :)

   Slet
 3. Nååå så forstår jeg :) Oj ja det ku være virkelig sjovt at hilse på dig. Vi må se hvad det ender med, men jeg skal nok sige til.

  Et kram skal man søreme ikke lade smutte forbi hihi

  SvarSlet