25 marts 2013

Mig og E-cigaretterne

 

 

I sidste uge blev jeg E-cig bruger. Uafhængigt af hinanden, og uden at vide at begge parter havde besluttet at give mig starthjælp, blev jeg af sønnike og en venindes kæreste udstyret behørigt med alskens væsker, strømdimser, filterbørger og meget andet.

 

Det er bare SÅ fedt at være i gang, og jeg har allerede nedsat forbruget til næsten nul. Det kunne sådan set godt have været nul allerede fra dag et, men jeg er bare en skovl til det praktiske i, at få sådan en fætter til at fungere.

 

Så er de utætte og jeg når hysteriske højder, fordi jeg hader at få fedtede fingre. Så bliver jeg irriteret over, at jeg skal sidde og fedte med køkkenrulle og smagsvarianter. Så kan jeg ikke få skidet skilt ad når der skal oplades strøm. Alt i alt er jeg ikke gode venner med nye ting, kan vi ikke bare sige det.

 

I dag har Rasmus så været forbi sin stakkels mor, og nu tror jeg der er styr på det igen. Siden tirsdag i sidste uge har jeg kun røget to pakker alm smøger, og nu da jeg har fuld strømstyrke og uklistrede e-cigger igen, ja så fortsætter jeg glad og fro ud af den røgfrie vej.

 

Mit forbrug af almindelige smøger har ligget på ca 15 pakker pr mdr, så jeg sparer en del på den konto. At det er usundt ved alle, men økonomien er altså det der motiverer mig. Og så det faktum at jeg er møghamrende træt af lugten. ( Jeg kan så til gengæld vente i spænding og se om jeg nu går hen og bliver endnu tykkere… )

 

Jeg har ingen nye billeder på lager, er lidt doven i dag, så jeg poster endnu et billede fra SMK.

 

 

kks1196

Ingen kommentarer:

Send en kommentar