18 marts 2013

Mens vi venter på at blive begravet i sne til halsen..

 

 

Ja det er da næsten lige ved at være sådan man tænker, når man om og om igen hører vejrprofeterne spå om fremtidens vejr.

 

Ej, noget tyder jo på at de får mere eller mindre ret om ikke andet så i, at vi får snestorm. Det blæser heeeelt åndssvagt lige her om mit gavlhjørne, og jeg glæder mig over, at mine småfugles mad er fortøjret godt og grundigt, for den står da nogle gange nærmest vandret i luften. Jeg håber bare at de små pjevser overlever kulden, for mad har jeg masser af til dem.

 

IMG_3086

 

Apropos dyr, savner jeg ham her rigtig meget for tiden..

IMG_1721

IMG_1371

Min trofaste pelsede lille ven.  Heldigvis har jeg jo haft masser af andet at tænke på de sidste to mdr, men han er der. Han er der i form af tanker om, hvordan han nok IKKE ville have taklet det flytterod, som hersker her særligt godt. Han er der også når jeg sitter i sofaen, og et lille hår pludseligt dukker op fra gud ved hvor. Allermest er han der bare fordi. Fordi jeg savner ham. Han ville have elsket den nye have ligeså meget som sin mor ville han.

 

Image00445

2 kommentarer:

  1. Grrrr, sne til halsen Henriette - troede ellers lige vi var blevet enige om at sol, varme og udeliv er ubetinget bedre? Men ved jo godt du er glad for sneen - det er jeg ikke og bliver det heller ikke.
    Skønt at læse om dine fremtidsplaner og fornemme din glæde i det du skriver - ønsker bare det bliver SÅ godt for dig.

    Knus Pi@

    SvarSlet
  2. Ja Lolland/Nakskov området er i disse timer ved at være fyldt godt op med sne. Vi venter stadig her på Falster på at det går løs. Jeg vil sige når først det begynder at sne lukker det hurtig, med den vind/storm vi har kan det ikke vare længe. Men så er det godt med drømme, jeg har lige modtaget 4 breve med blomster frø fra en venind i Californien, så jeg drømmer også :)

    SvarSlet