25 marts 2013

Nå ja forresten.. den gode nyhed jeg lovede at dele med jer, den kommer her

 

 

KKSgb2948-44

 

 

Fredag i forrige uge, fik jeg en opringning fra en flink dame fra kommunens voksenteam. Hun forklarede, at hun henvendte sig fordi hun sad med en skrivelse fra min læge om, at jeg skulle visiteres til en form for hjælp. Skrivelsen er dateret okt 2012….

 

Tavshed på linien følger

 

Jeg rømmer mig og forklarer så, at jeg i de forløbende   F E M   måneder, har været igennem en større runde af beslutninger og forandringer. Endvidere har jeg måttet opsige mit lejemål og rykke mig selv sydpå. Det er derfor en smuuuule sent at tilbyde støtte!

 

NÅ, men damen er mere end flink og lettere brødebetynget. Jeg viser forståelse for at der er mange flere end lige mig, som har det svært og at ventetiden er lang. Hun spørger så ind til min situation, og i løbet at nul komma dut er et par ( for mig ) ukendte paragraffer fremdraget, og nu kan jeg få betalt flytning og sikkert også een af to huslejer, jeg må betale dobbelt i maj. Indskud kommer også med på den konto.

 

HILLEMÆND altså.

 

Jeg er selvfølgelig nu jublende lettet, og har et par aftaler med flyttefirmaer, som skal bese og afgive tilbud inden påske.

 

Den flinke kommunedame var fuld af forståelse for mit manglende overskud, så hun har på forhånd udfyldt to forskellige ansøgninger for mig. De er lagt i hver sin svarkuvert. Hun har også kopieret alle relevante papirer om min økonomi for mig, og de er også vedlagt. I påsken skal jeg så bare lige selv udfylde det sidste selv, og vedlægge kopi af lejekontrakten osv.

 

Man kan spørge sig selv hvordan tingene havde set ud, hvis de havde fulgt op allerede  i oktober..

 

Ikke at jeg er ked af udviklingen. Overhovedet ikke. Men alligevel ik?

 

KMS7452

Billederne er fra Statens Museum for Kunst’s frigivne samling, som kan downloades og bruges frit som man lyster.  Klik HER for mere info. 

20 kommentarer:

 1. Det er sgu da utroligt!

  Nå, men der må jo være en højere mening med at det først sker nu (økonomisk hjælp) ellers var du vel næppe havnet i den situation, at du snart skal være haveejer :)

  Og uanset hvad, så er det da lækkert, at du får hjælp til flytning og dobbelthusleje :)

  SvarSlet
 2. Ja er det ikke.. Jeg vælger også at sige, at det er vejen jeg har måttet gå for at få den gamle drøm om haveliv til at blive til noget. Godt nok en noget anstrengende omvej, men ok. So be it

  Jeg er også virkelig meget lettet over det, for flytningen var en punkt af bekymring i sig selv.

  SvarSlet
 3. Hvor er det dejligt for dig Henriette, endelig er der lidt godt til dig. Venligst Lykke

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lykke :) Jeg er også bare glad nu.

   god aften og kh
   Henriette

   Slet
 4. Hvor er det dejligt at der findes sådanne mennesker. Kan dog godt forstå at du sidder med den der - hvad-nu-hvis-de-havde-ringet-i-oktober.
  Men nu er det sådan, og det er da trods alt en rimelig økonomisk håndsrækning du får der.
  Solen skinner, og du skal snart være haveejer...

  SvarSlet
  Svar
  1. Nemlig Helle. Det er ikke nødvendigt at spekulere for meget over det, men en lille tanke kan man jo godt sende til himmels omkring det ik.. :)

   Slet
 5. Tænker lidt ligesom Esther... det var måske meningen, hele denne her omvej. For HVIS hjælpen var kommet i oktober, så var du måske ikke blevet haveejer, som for dig betyder så meget. Nu får du luft og gode omgivelser ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Kirsten. Vi dropper hvis og hvis, og siger i stedet at sådan måtte det bare være :-)

   Knus og hep for foråret

   Slet
 6. Min mormor sagde altid: 'Der er aldrig noget der er så skidt, at det ikke er godt for noget' og jeg selv siger 'Der er altid en mening med det hele, universet har en plan, men hvornår filan kommer det igang'!

  Det er bare vildt fedt og må føles som en kæmpe gave midt i al elendigheden.
  Tillykke med at damen trods alt nåede at ringe til dig...
  Tænk sig nu skal du bo i hus med have og økonomien er klaret - Hurra!

  SvarSlet
  Svar
  1. Du og mormor har så evig ret Vibeke :) Det ER en kæmpe gave og jeg er bare så glad for den. Det havde næsten ikke været til at bære, hvis hun nu havde ringet EFTER jeg har flyttet hva.. GISP!

   Knuuuus :))

   Slet
 7. Hvor skønt for dig! Ja, de er ikke altid så hurtige på kommunerne.Dejligt at du nu kan få lidt luft i flytteøkonomien. (-: Så er der forhåbentligt til lidt nyt, til dit nye hjem. Kram og glad hilsen fra Vibeke. (-:

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg håber stadig på at finde penge til maling og haveredskaber. Det er lidt det første og vigtigste jeg kommer til at få brug for hihi.

   Mange knus og tak
   Henriette

   Slet
 8. Ja hillemænd, det må du nok sige!!! Det er altså vildt, så langsomme de er i betrækket. Nå, men jeg er glad for, at du får hjælp - meget endda. Det burde du også.

  Lidt sjovt, du selv nævner det med lugten. De bøger/magasiner, jeg har fået af dig, der hænger røgen også ved. Igår var Marilyn til luftning på altanen af samme grund. Min far var forbi og bemærkede "er det bøger, der ligger der?" - det måtte jeg jo sige ja til og skyndte mig, at tage hende ind i varmen igen :-)

  Jeg håber, at du holder ved, og bliver helt røgfri. Både for dit helbreds skyld, men også for økonomien. De penge kan da bruges meget bedre på sund mad og haveting - ikke? :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen jeg ER skam da totalt lykkelig for at de nu hjælper kan du tro :) OG ja.. ALT stinker af det og jeg vil ikke have den lugt med ind i det nye hus. Adr..

   Slet
 9. Tak for smukt billede af Martinus Rørbye - jeg elsker det billede! :) Var lige inde og se på SMK-siden - meget interessant og mange forskellige, fantastiske malerier at se der.
  Det er bare alletiders, Henriette, at du nu får hjælp af kommunen til flytning og ekstra husleje - ja, der ER en mening med alting; det tror jeg på! Og netop godt, at den først kom nu - hjælpen altså ;)
  Knus :) - og ha' en dejlig mandag aften.

  SvarSlet
 10. Velbekomme Marianne :) Jeg syntes også det er så dejligt et billede. Jeg opdagede at man måtte downloade og kopiere via en anden blogger, og helt ærligt syntes jeg det er en brilliant mulighed for at mange flere opdager kunsten i hverdagen :)

  Man kunne næsten fristes til at håbe på, at jeg er helt heldig i år hva.. hihi.

  Knus og tak i lige måde, selvom klokken er mange nu.

  SvarSlet
 11. Åh, hvor dejligt.
  Det må jeg høre mere om ved lejlighed. Jeg har ellers lige sat Ungersvenden til at lodde stemningen blandt kammeraterne... Måske de bliver en smule skuffede, hvis der ikke er brug for flyttehjælp (men det er der måske alligevel?)... Jeg lovede nemlig rask væk, at betalingen kunne blive en kasse øl eller to :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen bliv du bare ved at motivere dem, jeg tænker at jo flere til at lave kæde ned af trapperne jo bedre.. Det må da alt andet lige være en hjælp også for flyttemændende.

   Knus :))

   Slet
 12. Hvor er det fantastisk med den økonomiske hjælp.
  Kan ikke lade være med at tænke på .. om det hænger sammen med at du besluttede dig til at give ud af dit overskud.

  SvarSlet
  Svar
  1. Heeeej Tante :) Det er da det det gør. Noget er sket i alle fald og jeg kan næsten ikke beskrive min lettelse.

   Dejligt at du skrev.
   Knus

   Slet