22 april 2013

Den perfekte måde at gå ned i vægt på..

 

 

 

… få paradentose!

 

 

Indtag i meget små bidder:

Flydene kost

Mos

Bløde oste   (især brie med stuetemperatur er velegnet)

Blød frugt uden trevler

Is ( ved godt det så ikke er så sundt, men åhh det lindrer )

Mildt smagende mad uden for meget peber og andet stærkt krydderi

 

 

Undgå kød, alle former for brød eller i hvertfald den sprøde del, hold dig langt væk fra alt, hvad der sætter sig i tænderne generelt. Fede frø og kerner. Nødder. Tomater. Bladselleri, og for guds skyld ALDRIG knækbrød.. Det gør bare nas. Så er I advaret.

 

****************

 

I dag er jeg først ved at være på benene ( eller i sofaen ) nu. Ingen tvivl om, at presset på mine tanker bliver værre, som tiden nærmer sig og jeg endnu ikke har hørt en hujende fis fra kommunen. I morges, da jeg efter noget melon stod med tandbørsten, sagde det SPROINGGG i nakken og nu er hele højre side mere eller mindre fastlåst af en nerve i klemme. Jeg burde nok ikke have tjekket min konto alligevel, men sket er sket og jeg gik direkte tilbage under dynen. Jeg er bare færdig. 

 

Humøret skal det understreges er stadig fint, det er kun kroppen som reagerer på alle mulige og umulige måder. Så her sidder jeg så. Med varmt sjal på den ene side, koldt vand til gummerne, smertestillende til hovedet og uden hverken kaffe eller smøger til at stimulere mig. Og nå ja, det fristende hindbærrøde strikketøj må forblive urørt. Livet er en jammerdal, men jeg giver faneme ikke op. Det gør jeg altså ikke.

 

IMG_3455

2 kommentarer:

  1. Jeg ved hvor meget du elsker at strikke, men måske nakken fortæller dig at du skal holde en pause nu hvor du også skal pakke og flytte...?

    Knus fra Lisbeth

    SvarSlet
  2. ja ja intet er så galt at det ikke er godt for noget......nej spøg til side. Men jeg aner at du lige som jeg selv sommetider tager humor også den grove og sorte i brug når det hele bliver for meget. Æv med nakken men kroppen fortæller helt sikkert at den er på overarbejde lige nu.

    Knus her nede fra Falster

    SvarSlet