12 april 2013

Det sidste indlæg fra altanen…

 

Jeg har sagt farvel til og på min altanblog..

 

**************

 

IMG_7141_resize

 

Ja jeg beklager, men jeg er fra d. 1 maj i år uventet blevet haveLejer :-)

 

Jeg går nu og pakker min min bolig sammen, og dermed også altanen. Der har jo ikke været meget at fryde sig over derude endnu, så det handler mest om at få skruet hylder ned, pakket det løse og så fundere lidt over, hvordan jeg skal få transporteret mine klematisser, som jo er vokset så fint op ad væggen.

 

En have er jo en noget større udfordring, men jeg føler mig heldig fordi den hverken er for stor eller for lille. Selvom jeg kun er lejer af hus/have, har jeg fået helt frie hænder til at gøre som det passer mig udenfor, og i år bliver derfor et haveår med planlægning af, hvordan jeg gerne vil have den skal se ud i fremtiden. De knolde og frø jeg har liggende, vil blive sat tilfældigt og i krukker i forhaven og baghaven.

 

Jeg vil gerne have en have som er frodig, blomstrende og med små stille pletter til at sidde gemt i. Jeg glæder mig usigeligt, og ser frem til at se hvad der dukker op i løbet af sommeren, selvom det nok ikke er meget, da haven aldrig har været i brug. Jeg vil designe, tegne, planlægge og samle ind af matrialer, til både en lille terasse og et fint stakit med låge. Et gammeldags tørrestativ vil jeg også have. et af den slags med snører i kroge.

 

Jeg har valgt IKKE, at oprette en særlig haveblog da jeg synes, der allerede findes så mange inspirerende af slagsen. Til gengæld vil jeg nu blogge havestof fra min anden blog “det nye liv”.  Vil I kigge forbi vil det glæde mig mege,t og I kan finde mig lige her i fremtiden:

 

http://defemibyen.blogspot.dk/

 

Denne blog, som trods alt stadig er sin egen af slagsen bliver i space. Jeg er sikker på, at den fortsat kan inspirere dem, som ved et tilfælde surfer på nettet efter altaner.

 

Tak for denne gang og på gensyn ovre hos  “Det nye liv”

Ingen kommentarer:

Send en kommentar