29 april 2013

TJEK’

 

 

Læge  -  TJEK’

Psykolog  - TJEK’

Drikke vand  - TJEK’

Flyttefirma  - TJEK’

AAB  - TJEK’

Drikke vand  - TJEK’

Vaske sidste maskine tøj  - TJEK’

 

IMG_3472

 

PHEW’’ 

10 kommentarer:

 1. Du har jo tjek på en masse.

  SvarSlet
 2. Jeg er totalt tjekket HA! ;)

  PS: har IKKE glemt din sidste mail, den er gemt til jeg får mere ro på igen. Er taknemmelig for at du tog dig tiden og skal nok melde tilbage.
  Mange knus til dig

  SvarSlet
 3. Ja flytning er ikke sådan at spøge med - men mon ikke du har styr på det??kram

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg gør hvad jeg kan, men jeg kan jo let flippe ud :)

   Knuuuus

   Slet
 4. det ser da ud til at det er ved at være der det hele, så det skal nok gå godt. jeg glæder mig rigtig meget til at fölge med i når du begynder at falde på plads det nye sted, forventer mange smukke udendörs fotos og fortællinger om landlig idyl.
  kh.fra Island
  Frida

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du herlig Frida :) Jeg lover at jeg så snart mit net dernede er oppe og fungerer, flittigt vil poste nyt fra livet på landet.

   Mange knus
   Henriette

   PS: jeg er så glad for at have dig helt deroppe fra Island, som læser med. Det er søreme en stor ting for mig. Det skal du bare vide.

   Slet
 5. Super, du er så sej! Jeg ved alt om, hvor hårdt det er. Alle de bedste ønsker til dig med det hele. Glæder mig til at høre om det nye liv - igen :-)

  Knus D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Deborah, det er så godt for mig at I støtter mig med jeres ord her. Og jeg glæder mig til at vi igen kan ses. Jeg kommer nok regelmæssigt til staden i begyndelsen pga tænderne, og så får jeg jo brug for logi.. ;)

   Knuus

   Slet
 6. Ja det er hårdt at flytte og masser af ting man skal huske.
  Men tænk om bare nogen få dage så kan du gå rundt i din egen have, snuse landluften ind og have glemt alt om flytte stresset..:-)
  Så kan du bruge all den tid du behøver til at sætte dine ting på plads og vi andre glæder os til at se både dit hus og din have.

  Knus fra Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Lisbeth.

   Du kan tro jeg er allerede dernede i min hjerne. OG så er tid bare noget jeg har masser af. Det bliver søreme dejligt :)

   Jeg skal nok dele så snart jeg er online dernede, det lover jeg.

   Kh og knus

   Henriette

   Slet