29 april 2013

Den sidste uge er fyldt til bristepunktet, så jeg strikker ..

 

 

 

IMG_3476

Langt mere fyldt end jeg kan rumme. Det kommer til udtryk på den måde, at jeg lige nu har siddet, siden jeg vågnede for et par timer siden, og kigget på listen over dagens gøremål, og jeg kan bare ikke koncentrere mig om det.

 

Hold da op jeg er udmattet.

 

Så jeg strikker. Tager en time ad gangen, og ser hvad den bringer. Det sidste jeg mangler at få pakket, er alle de daglige brugsgenstande og private ting og papirer. Uden logik har jeg en følelse af panik over, hvis noget forsvinder, så også der er jeg fuldstændigt handlingslammet, og kan bare ikke overskue hvad jeg skal stille op med det.

 

Humøret er fint og jeg glæder mig, kun er jeg så træt at jeg ikke engang orker at smile. Kinderne vil bare ikke trække op i de rette muskler!  Så jeg strikker.

 

Hele denne reaktion har jeg prøvet mange gange før så jeg ved, hvad det handler om. Når grænsen er nået lukker systemet simpelthen ned, og jeg bliver på en måde sort i hjernen. Der, hvor den praktiske zone befinder sig, er harddisken frosset. Så jeg strikker.

 

IMG_3458

Jeg kan stadig uden problemer, holde smøgkvoten på et par stykker om dagen, så på den front er jeg mega stolt. DET kører efter planen, men de tekniske detaljer omkring funktionerne i E-ciggen, som er en forholdsvis simpel gadget, ja dem er der slet ikke plads til derinde. I zonen for ny viden. Så jeg strikker.

 

IMG_3517

En sommersag så hindbørrød, at jeg hele tiden næsten kan smage og dufte de lækre bær. Ingen tvivl om at jeg glæder mig. Til nyt bo, til sommer, til ro. Og indtil da

 

Så strikker jeg.

7 kommentarer:

 1. Hvis du ikke har kræfter til at smile, har du da heldigvis slet ikke kræfter til at se sur ud. Det involverer som bekendt endnu flere muskler end et smil gør ;-)
  Flot strikketøj, skøn farve. Den kan da kun gøre glad i låget. Strik endelig videre!!!

  SvarSlet
 2. Tak :) Farven er nemlig utroligt dejlig og saftig på den måde som kun strikkere forstår hihi.

  Mange knus til dig på en mandag.

  SvarSlet
 3. Forstår godt du strikker ;)

  En så lækker farve at jeg må eje.......husker du hvor garnet er fra og er det noget der kradser ? jeg er nemlig super hysterisk lige på det punkt......

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen det er jo fra Garnudsalg.dk og det er lige her: http://garnudsalg.dk/blackhill-silke-uld-500-g-tilbud-55

   Det er SÅ mega blødt at jeg er sikker på at du godt kan holde ud at bruge det.

   Knuuus :-)

   Slet
  2. Så er det mig der siger TJEK :) garnet er bestilt. Tak for hjælpen. Og ups da jeg havde trykket betalt kom jeg til at tænke på min aftale med mig selv....ikke mere garnkøb de næste måneder.....;)

   Slet
  3. Hehe... sådan kan det gå :-)) Tillykke med købet jeg er SIKKER på at du vil elske det garn. OG så håber jeg søreme at vi sammen skal sidde og strikke inden længe. Hvis du har lyst og tid.

   Knus :)

   Slet
  4. Det kan du tro, lysten har jeg og tiden finder jeg :)

   Slet