06 maj 2013

Jeg er landet, men indtil nu har jeg ikke siddet ved computeren mere end en halv time sammelagt

 

 

Jeg er så glad for alle jeres hilsener, som har sendt mig afsted til mit liv på landet. Tusinde tak allesammen. Lige nu er jeg godt brugt, så jeg laver kun en kort hilsen for nu.

 

Her er så skønt, og jeg er fuldstændigt mørbanket efter weekenden. Jeg holder mine pauser og sidder på min allerede faste plads udenfor, men jeg får også ting fra hånden. Lidt hist og pist, lidt her og der. Jeg vil helst være udenfor, så indendøre er det kun det mest nødvendige som er fundet frem. Og jeg er hamrende ligeglad med, at alt er væk, intet kan findes og at kaos hersker omkring mig. Inde i mig selv er der nemlig ro.

 

En helt vidunderlig ro, og en langsommelighed som er så befriende. Jeg har bogstaveligt talt lagt min fortid bag mig, og jeg har ikke skænket noget som helst andet end børnene en tanke. Kun morgendisen på marken, aftensolen, den næste frøpose og min skovl fylder mig. Og som det da også bare fylder. Fylder med lettelse, lykke og glæde over at jeg er her.

 

Strikketøjet har jeg slet ikke rørt siden fredag, men nu i aften vil jeg tage det frem. Jeg kan nemlig ikke bevæge en muskel i min krop. Kun lige løfte en kaffekop måske. Men så heller ikke mere.

 

IMG_3601

Jeg har fået sat de første to klematis op af det nærmeste træ, og to andre skal kamouflere et nedløbsrør på den anden side af huset. De står nu og sunder sig efter deres omplantning.

 

( beklager evt stavefejl i dag. Jeg er for træt til at læse tilbage og lave rettelser )

17 kommentarer:

 1. jeg vidste det! at du ville föle dig godt tilpas med det samme, og nu ser du da at vi havde ret og at det var den rigtige beslutning. det lyder bare så dejligt at du har det så godt indeni, glæder mig til at fölge med.
  kh.fra Island
  Frida

  SvarSlet
 2. Hvor er det godt at høre! Vi kender ikke hinanden, og jeg tror ikke jeg har kommenteret hos dig før, men jeg følger dig og er imponeret over dit mod og vilje til at flytte til Lolland. Det må bare betyde, at det var en rigtig beslutning for dig! Tillykke!

  SvarSlet
 3. Jeg så godt billedene på facebook i går...skønne billeder..:-)
  Bare det at du allerede har overskud til at sidde rolig og skue ud over markene med lys i lygten og plantede clematiser er jo fantastisk..:-)
  Du er træt og mørbanket, men på en god måde..:-)
  Det er da også den dejligste årstid du har flyttet på så du vil have forår/sommer/efterår månederne at tanke op til vinteren.
  Men den er jo ellers ikke så slem på landet, med flotte hvide marker.
  Ikke det slaps man ser i byerne..:-)

  Knus fra Lisbeth

  SvarSlet
 4. Stort tillykke med det runde tal i besøg :-)
  Vh M

  SvarSlet
 5. Jeg vidste det!

  Nyd det. Du har godt af det.

  Knus :)

  SvarSlet
 6. Det blir så godt .. held og lykke med det hele ;0)

  SvarSlet
 7. Dejligt at høre fra dig, måske jeg lige skule komme med en formaning!! Husk solcreme og pas på ryggen, haven er der også i morgen, og i morgen, og i morgen.

  Ha´ en dejlig uge.

  Hilsen Hanne.

  SvarSlet
 8. Nyd det! Bliv ved med at nyde dit nye liv på landet :) - det er bare SÅ dejligt at høre, at du allerede har det så godt med at være der.
  Alene roen indeni dig selv siger jo det hele.
  Godt gået Henriette! Du tog en chance og nu viser det sig, at du har gjort det, der er bedst for dig selv :)
  Knus!

  SvarSlet
 9. Ro indeni er det bedste tegn :) jeg er så glad på dine vegne

  SvarSlet
 10. Hvor er det godt at høre, at du har det godt! <3

  Jeg må snart se hytten! ;-)

  SvarSlet
 11. Pragtfuldt at hære du har det :-) Det glæder mig rigtig meget. Nyd det nu stille og roligt i et slow tempo at gå og pakke ud. Alt skal nok finde deres nye plads til den rette tid :-) Kram, Helle

  SvarSlet
 12. Vi tager det hele med - stavefejlene incl. (selv om jeg ikke lige fandt nogen)
  Skønt at du nyder det. Det der skal laves indendøre kan jo vente til en anden dag.

  Klem.

  SvarSlet
 13. Hvor er det dejligt at du skriver at du har fundet den indre ro - jubii - at du savner børnene forstår jeg så godt, men min erfaring (med en søn i USA) er at når man så er sammen, er det mere intenst :))
  Jeg er sikker på at du har godt af at ha' højt til himlen!
  Knus og jeg glæder mig til at se flere billeder :)

  SvarSlet
 14. Hvor er det fedt, Henriette! Og så længe der er ro i hovedet, skal det hele jo nok gå :)
  -Maiken

  SvarSlet
 15. Hej. Følger dig, og føler med dig. Tillykke med dit nye liv. Er ikke på facebook, så måske mangler jeg noget i dine "skriverier". Vil bare sige:Du er
  edderma'me sej, at turde rejse så langt væk fra vante omgivelser. Det skal der godt nok mod til. Held og Lykke.

  SvarSlet
 16. Så skønt at du føler dig godt tilpas.
  alt god for dig i dit nye hjem.
  Pi@

  SvarSlet
 17. Velkommen på landet :-)
  Her er nu pænt.

  Helle

  SvarSlet