13 maj 2013

Jeg kigger lige frem fra mit skjul

 

 

IMG_3662IMG_3665

Fra min stol udenfor kan man se de to sjove fætre her. Ligesom dem, kigger jeg lige frem her på på bloggen så I ved, at jeg lever ;)

 

Jeg har det nemlig totaaaalt skidt. Har faktisk forsøgt at komme i kontakt med min nye læge ( øv), men det har slet ikke været muligt indtil videre. Jeg vakler lidt mellem at tro på, at jeg bare har raget den vildeste hoste til mig, og så den kedelige mulighed at jeg har lungebetændelse. Jeg synes ikke jeg har det, hvis jeg kigger på de symptomer som beskrives på nettet, men omvendt.. det ER altså lidt en kamp at trække vejret ordenligt. Oveni ( ja jeg orker næsten ikke at sige det..), så gør mit tandkød igen ondt, men det siger tandlægen helt sikkert skyldes at jeg ikke er rask. Da det er stressrelateret, så blusser det op igen nu, hvor immunsystemet kører lidt på pumperne.

 

De sidste par dage har jeg været lidt i haven, og ellers ligget i sengen. I dag har jeg stadig nattøj på, og om lidt er jeg igen under dynen. Sååå, som I kan regne ud sker her ikke det store lige nu, hernede på landet.

 

Forresten..

 

Jeg er så smadret, at jeg ikke engang kan hidse mig op over den veritable zoo jeg holder mig her. Side om side med edderkopper i variable størrelser lever jeg, og det gør jeg sgu helt fint. Ok.. jeg synes måske nok, at den jeg så sent i aftes i køkkenet, var lige frisk nok. Nede i hjørnet var den igang med et eller andet cirkusnummer, og ben spjættede i alle retninger, men da jeg jo sover på første lod jeg den være og gik i seng igen. I dag ser det ud til at den har lagt sig til at sove, og det kan da være at jeg senere får energi til at overrumble den med min støvsuger, men jeg er ikke sikker. Faktum er, at jeg synes de er mest belastende når det er blevet mørkt.  Hvorfor ved jeg ikke, men sådan er det altså.

 

IMG_3680

Nu varmer brændeovnen i stuen og jeg går i seng igen. Det blæser en halv pelikan, jeg fryser og så må verden sgu bare køre videre uden mig. Jeg er ikke tilfreds, men heller ikke det har jeg kræfter til at hidse mig op over i dag.

20 kommentarer:

 1. Der kan du bare se, livet på landet er allerede godt i gang.

  Og så tænker jeg, at det under alle omstændigheder vil være godt med et lægebesøg. Bare fordi, så er der i hvert fald gjort rent bord... Hvis du kan komme igennem.

  God bedring :)
  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. det viste sig jo at være godt jeg fik en tid.. ;)

   Tak også for hjælpen i lejligheden.
   Knus

   Slet
 2. Der er liv. så der er håb.
  Tænk at du nu kan lade være med at hidse dig op over edderkopper. ;-)

  Nu er jeg hverken læge eller noget der ligner.
  Men jeg har selv haft noget jeg troede var hals/lunge-betændelse - og så var det 'bare' en kold en af slagsen, som skyldes en virus og ikke bakterier. Det giver alle symptomerne - bare uden feber. Men den skulle ikke behandles, og gik over af sig selv.
  Måske er det sådan noget du har fanget på turen sydover.

  Det kunne også være kroppen der skriger "Så slap dog af!"
  Du har jo nok spændt buen lidt hårdt ved flytningen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Tante, jeg kan ikke hidse mig op, men det handler lidt om mængder og str.. hihi.

   Jeg har nu fået besked på at slappe buen så at sige ;))

   Knus

   Slet
 3. Sikke nogle flotte! billeder af de to - jeg tror det er agerhøns. Kroppen skriger, som tanterne siger: Slap af, lad bare verden fortsætte alene lidt endnu. Men hvis du har halsbetændelse eller lungebetændelse må du endelig sørge for at få vitaminer m.v. - så immunsystemet bliver hjulpet igang igen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have Donald. De er så herlige som de går derude på marken og kigger op

   ;) jeg passer på mig selv nu. Det lover jeg.

   Slet
 4. Åh, det var da godt, Henriette, at du er dukket frem af dynerne igen. Jeg tror, at vi var mange, der var lige ved at blive lidt bekymrede. Men jeg kan forstå, at alt går, som man kan forvente oven på alle strabadserne på det seneste. Slap nu bare af, men brug alligevel energi på at få fat i en læge. For en sikkerheds skyld!
  Skønne billeder - og fin humor.
  God snarlig bedring
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Jytte, tusind tak for bekymringen, jeg ER godt nok også skvattet. Nu ved jeg jo at det er lungebetændelse, så jeg er i behandling og skal nok blive rask igen :)

   Humor kan jeg ikke undvære
   Kh Henriette

   Slet
 5. Jeg tror også, at du bare skal give det tid... og ro. Slap af og se ind i pejsens flammer; det er beroligende og sundt for sjælen... :-) Samtidig ville jeg prøve ihærdigt at komme igennem til lægen - det må da kunne lade sig gøre...

  Det med edderkopperne: Ved du hvad, jeg tror, at du vænner dig til dem. Da jeg fik mit hus i England (350 år gammelt og med bjælker alle vegne) skulle jeg lige sluge et par kameler... men nu lever vi lykkeligt sammen. Medmindre de er så store, at jeg kan HØRE dem gå... så bliver de venligt, men bestemt verfet udenfor. Tænk på, at edderkopper er praktiske væsener, der fjerner mange andre småkræ... hmmm...

  God og meget snarlig bedring!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har været til lægen nu Mia. Og jeg får behandling :)

   Jeg skal nok vænne mig til dem, men der ER nogle som er mere vederstyggelige end andre.. ADR.

   Kærlig hilsen
   Henriette :)

   Slet
 6. Dejligt lige at høre fra dig. Men kan kun give de andre ret i, at du skal tage den med ro. Du har jo virkelig knoklet det sidste stykke tid. Håber du får fat i den læge, så du kan få tjekket om der er en behandling til dig.
  Jeg er heldigvis ikke bange for edderkopper. Jeg har også en del her i huset. Men har fået at vide det er fordi huset er sundt :) Så dit hus er bare meget sundt :)

  Knus Dorthe

  SvarSlet
  Svar
  1. Uha, ja så er huset endda MEGET sundt hihi.

   Mange tak og jeg tager den med lægeordineret ro nu.
   Knuuus

   :-))

   Slet
 7. Godt at høre fra dig :) så sent som igår tænkte jeg på dig,tænkte nu køre jeg sgu til Lolland og finder hende....Nu lader jeg dig være i fred og komme rigtig til hægterne igen men prøv lige lægen igen ikk. God bedring

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Hanne, du er velkommen til hver en tid. Blev helt glad over din tanke:) Jeg er godt nok heller ikke mange sure sild værd, men nu er jeg i behandling.

   Jeg har masser af tid og overskud til et besøg, det er IKKE det som gør mig træt for tiden ;)

   Mange knus
   Henriette

   Alsøvej 14
   4960 Holeby

   Slet
 8. Kære Henriette
  Godt at høre der er liv i dig, god bedring. jeg håber du får fat i lægen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er liv og jeg er nu i behandling. Mange tak og god aften :))

   Slet
 9. Det er jo Agerhøns som besøger dig...dem har vi også og fasaner..:-)
  Bruger du den E-sigaret meget?
  Der er mange advarsler på nettet om denne.
  Edderkopper har vi mange af her, men dem ordner jeg...min svigersøn får gåsehud af dem..;-)
  Hvor er det skønt med en brændeovn.
  Men det er altid svært at komme igennem til lægen om mandagen, så du må prøve igen. Kan du ikke sende en e-mail konsultation?
  Måske de er medlem på www.laegevejen.dk
  Her er kedeligt, gråt og vådt så ikke noget havevejr hos os.

  God bedring fra Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg gjorde lige indtil jeg flyttede og af bare stress røg.. haha, på cigaretterne igen. Jeg har dog ikke opgivet, og tror fortsat på at e-ciggerne er bedre end de rigtige.

   Jeg har været til lægen i dag, og nu er jeg i behandling :))

   Mange knus og tak
   Henriette

   Slet
 10. Kæreste ven..du må se at få en tid hos lægen, så han kan få lyttet til dine lunger og så kan du også passende hilse på din nye læge, nu du er tilflytter :-)
  Jeg kæmper også med at få min skulder og nakke til at makke ret, så jeg kan få quiltet dit tæppe...desværre har jeg for ondt endnu til at kunne stå ved den longarm maskine i 3 timer...så dit tæppe er en smule forsinket..endnu :-)
  Men du skal nok få det..jeg plejer ikke at have ondt i skuldren i al evighed :-)
  Knus og god bedring til dig fra
  Helle

  SvarSlet
  Svar
  1. Uha Helle, det lyder da heller ikke godt med dig. Jeg kan sagtens vente, og heldigvis er det jo ikke vinter lige nu ;)) Jeg glæder mig til at se det, når det rammer min sofa..

   Mange knus
   Henriette

   Slet