26 maj 2013

Lørdag kom og gik, og med den en hare og en regndråbe

 

 

 

Jeg venter bare. Og med min venten følger små hverdagsglæder. Og oplevelser.

IMG_3899IMG_3901IMG_3903IMG_3904IMG_3906IMG_3909IMG_3910

Lydløst og med god tid, hoppede denne kæmpe og smukke fætter frem fra markens skjul. Ud i vejkanten, hvor der blev gnasket i mælkebøtter i en rum tid. Tror han ville sidde der endnu, var det ikke for den larmende knallert, som pludseligt fræsede forbi. Et hop og et spring, og væk var han. Haren. Men jeg takker for besøget :)

 

Hans besøg faldt i sol, men ikke længe efter kom regnen. Og med den pytterne og dråberne.

IMG_3914IMG_3920

 

 

Sidst på dagen fandt jeg de sprødeste skovsyre et sted i nærhenden, men glemte kameraet. De må vente til en anden gang, dog kan jeg sige at de smagte vidunderligt som ganiture på min tzatziki..

 

 

IMG_3576Søndag er slappedag igen. En enkelt tur efter mælk skal jeg dog ud på, men.. jeg har min bil, så det kan jeg godt.

2 kommentarer:

  1. Hej! Dejligt med en bil, der tit kan redde, en ellers uoverkommelig tur til supermarkedet! (-: En lille herlig hare du der har spottet. (-: Det du skriver med skovsyren, må prøves. Lyder spændende! Her hos os kalder vi en hare, for en firebenstrækker!! (-: Mit barnebarn på 6 år, synes at de er så hurtige, så det måtte de døbes til. Håber du stadig er glad for, at være flyttet på landet. (-: Der ser dejligt ud, og tror at du nok skal gøre det hyggeligt omkring dig, når overskuddet kommer. Kram fra Vibeke. (-:

    SvarSlet
  2. Hej! Dejligt med en bil, der tit kan redde, en ellers uoverkommelig tur til supermarkedet! (-: En lille herlig hare du der har spottet. (-: Det du skriver med skovsyren, må prøves. Lyder spændende! Her hos os kalder vi en hare, for en firebenstrækker!! (-: Mit barnebarn på 6 år, synes at de er så hurtige, så det måtte de døbes til. Håber du stadig er glad for, at være flyttet på landet. (-: Der ser dejligt ud, og tror at du nok skal gøre det hyggeligt omkring dig, når overskuddet kommer. Kram fra Vibeke. (-:

    SvarSlet