25 maj 2013

Nu begynder moralen at være en smuuuule flosset i kanten

 

 

 

IMG_3896

 

 

 

Med stadig fire dage tilbage på penicillin, og energien på et absolut all time low, begynder jeg altså at mærke en begyndende desperation.  Jeg har det bare ikke godt mentalt i kaos og bunkerod, det giver uro og forvirring på nethinden, foruden at jeg jo bare gerne vil i gang med det planlagte malerarbejde. Med orden og system kommer ro og afslapning i alle dele af kroppen, og jeg synes jeg trænger.

IMG_3721IMG_3729

Der er ting jeg selv skal i gang med, og så er der småreperationer som tilfalder udlejer at udbedre. Noget af det skal være klar inden vinter, og andet kan snildt vente, men det jeg selv kan og vil lave, det VIL jeg altså bare så gerne tage fat på.

 

 

IMG_3839

Jeg venter dog lidt endnu. Kræfterne rækker ikke og jeg har stadig ikke helt sluppet lungebetændelsen, så på en dag hvor regnen siler ned er det passende, at jeg så kan sidde og lytte til vejret, kigge på TV2 Fri og bare forsøge at slappe af.

6 kommentarer:

 1. jeg forstår godt din begyndende frustration, men kommer tid kommer råd. Det skal nok blive godt, jeg er forbavset over alle de ting du har, du må være en samler. Det er jeg nu også, men jeg tror du slår mig. Kærligst Lykke

  SvarSlet
 2. Kender det ALT for godt, men du SKAL tage det med ro!! Det er ikke at spøge med, og det ved du heldigvis godt. Pas på dig. Du skal nok få det gjort.

  SvarSlet
 3. Helt enig med ovenfor, tag den med ro til du er mere ovenpå.
  Og tag så lige lidt tid til at huske på det du får gjort i løbet af en dag, i stedet for det du troede, du kunne få gjort!

  SvarSlet
 4. God bedring Henriette!
  TV Fri er en dejlig måde at slappe af på. Hyggelige indslag med havearbejde og dejlige madprogrammer og så 'Kirsties homemade home' og 'Fantasifulde rum'.
  Knus og god lørdag aften

  SvarSlet
 5. Måske er det tiden at praktisere - at 15 min's arbejde også er noget værd.
  Og hvis man vælger sig et punkt at starte udfra, kan ro og orden brede sig derfra.
  (Jeg vil (ligesom 'FlyLady') anbefale køkkenvasken)

  Lidt har også ret.

  Så kunne du få en følelse af at du er på vej til at komme på plads,
  uden at brække nakken på maraton-agtige-arbejds-dage.

  SvarSlet
 6. Åhhh hvor kedeligt med en omgang lungebetændelse når man hellere vil indrette. Ja, Kirste´s homemade homes er et godt program jeg også ser :-)En god kanal.
  Pyh bliver ved dine fotos helt roligt over at se du stadig ikke har pakket ud..haha..jeg har jo mega dårlig samvittighed over det tæppe endnu ikke er quiltet, men har stadig ondt i den forbandede skulder.
  Vi når nok det hele begge 2, tror du ikke også?
  Kram og knus fra Helle

  SvarSlet