01 juni 2013

Bare lige en 1. juni og nu er det vel sommer ik kort hilsen

 

 

 

IMG_4126

Siden jeg skrev torsdag, har der været en smuuuule drøn på her. Når verden igen falder til ro, vil jeg vende mig mod sidste blogskriv for at reagere på jeres gæt. For nu, vil jeg bare ønske god lørdag aften, håbe at I har nydt jeres første dag i Juni præcis så meget som jeg, og fortælle at her har det rykket godt i haven.  Maj kom og gik med rasende fart, og jeg kan godt ønske mig at Juni bliver noget mere langsom, for ellers bliver det jo vinter og koldt inden jeg når at sige SNE! 

 

Nedenfor ser I endnu en gæst fra haven. Han sad lige så stille, og fik en pause i solen. Og planten.. ja det er jo mine elskede tallerkensmækkere som i år er vildt meget mindre end sidste år. Sådan må det være når der ikke er forspiret, men øv alligevel.

IMG_4115

 

Tilsidst forresten.. se lige her:

IMG_4101

Lørdag morgen kvart i fem. Solen på vej og jeg MÅTTE bare lige nyde. Sengen kan vente til det bliver nå ja.. vinter. ;)

3 kommentarer:

 1. Hvor er det dejligt at høre om dine naturoplevelser - smukke solopgange, guldsmede og yndige blomster. For slet ikke at snakke om soppende køer. Det er alt sammen så godt for sjælen, Henriette.. :-)

  SvarSlet
 2. Hej Henriette.
  Der ser bare dejligt ud omkring dig. Det er en skøn udsigt du har.

  Knus Kaja

  SvarSlet
 3. Hvor ser det hyggeligt ud - og smukt Henriette :-) Selvom tiden går rasende hurtigt, så håber jeg seriøst at vinter og sne er langt langt væk - nu trænger vi til sol og varme, så jeg håber det er kommet for at blive her et pænt stykke tid endnu :-)

  SvarSlet