29 juni 2013

I regnvejret på Lolland sidder jeg i min varme stue

 

 

482403_10151602271863054_1369337961_n

Ej, jeg har det ikke som Nuser trods alt …

Her er dødhyggeligt nu. Detaljerne som mangler kan ikke skjule, at ja.. her er bare hyggeligt altså. 

IMG_5068

Af praktiske årsager pga brændeovnen, er der ikke helt frie muligheder for indretningen, men som det står nu tror jeg faktisk også, at jeg vil nyde de mange kommende timer indendørs. Jeg har fri udsigt til mit garn, bagved skal min arbejdsplads være, så jeg kan stadig se det bedste jeg ejer også derfra. Tv’et KAN kun stå i hjørnet hvor det står nu, fordi varmen fra ovnen er så heftig, og jeg kan fra sofaen kigge ud af vinduet og ud over marken.

 

IMG_5062

I morges kom saften til afdrypning, og nu har jeg tre flasker fyldt. Resten af saften er hældt i isterningeposer, så jeg bare kan tage en enkelt klump op når jeg får lyst i løbet af vinteren. Det kiksede da jeg skulle have saften hældt op, fordi jeg ikke kunne huske om man skal skylle med Atamon først, OG.. de to flasker jeg har i bryggerset, ja dem ku jeg selvfølgelig ikke finde, så det er gjort uden. Nu håber jeg bare at flaskerne, som er sat på køl ikke mugner. Derfor er det jo også ret praktisk, at have noget af saften i fryseren, og noooj hvor er det bare fedt at ha plads til den slags nu. Jeg kan snildt se, hvordan kommende produktioner af gryderetter, og alt muligt andet kan opbevares i portioner til de dumme dage. En dag vil jeg nok gerne skifte det ene køleskab ud med en kummefryser, for alt andet lige er det mere økonomisk end to skabe, hvoraf det ene ihvertfald IKKE holder dagens A-standard..

IMG_5064IMG_5065IMG_5066

 

 

IMG_5070

Nu er vi faktisk der, hvor jeg med ro i kroppen kan læne mig tilbage med strikketøjet. Jeg har ikke arme til maling i dag, og stuen ligner en stue, 1.sal er også ren og ryddelig, jeg har været huslig i køkkenet, og senere får jeg besøg af en flittig skovejer, som ikke har for vane at sidde sofaen i stykker. Det betyder hylder som kommer op på vægge, lamper i lofter, og måske endda en masse fliser som bliver flyttet.

 

Uha sikke en skøn weekend det her er, og gid jeg dog kunne finde ud af hvor pokker mine stearinlys ligger gemt..

12 kommentarer:

 1. Det glæder mig, du trives med dit flyt. Jeg glæder mig til at se IRL. Du "glemte" da at ringe, da du var til tandsmeden? Knus

  SvarSlet
 2. Der ser dejligt ud hos dig :)

  SvarSlet
 3. Hjemligt og hyggeligt! :)

  SvarSlet
 4. Hej Henriette.
  Det er og en ufattelig energi, du lægger for dagen. Du har fået skik på det hele, det er dejligt.
  Vi har også fået lidt regn idag. Vi skulle ellers have været på kirkegården og ordne lidt, men nu er det udsat.
  Hav en god lørdag, knus Kaja

  SvarSlet
  Svar
  1. Du spurgte forleden til georginerne og ja.. der er så småt ved at komme blomster på de to jeg har fået af dig. Dem jeg selv har købt, er også godt på vej :) Det er så fedt at gå og holde øje med dem.

   Knus og vi ses forhåbentlig snart ik.. ;)

   Slet
 5. Jeg hygger mig også indedøre her på Falster :)

  Så fint du har fået det, det ser rigtig hyggeligt ud

  SvarSlet
 6. Husk nu at hvile den arm!...;-)

  Det er rigtig god plads kan jeg se og du har eller mange ting. Det ser rigtig hyggelig ud allerede.
  Brændeovnen kommer til at være dig en god ven når vinteren kommer. Tror virkelig at du vil få en helt fin vinterperiode fordi du lagrer op af gode perioder denne sommer. Og vintertiden kan du jo tilbringe med dit strikketøj foran brændeovnen og med god tv. Læse havebøger og frøkataloger og lægge planer for næste forår og sommer..:-)
  Dejligt at læse så glade indlæg Henriette...:-)

  Knus og god weekend fra Lisbeth

  SvarSlet
 7. Kære Henriette
  Får helt lyst til at komme og nyde et glas hyldeblomstsaft...
  God Søndag / RikkeBo

  SvarSlet
  Svar
  1. Du skal da være så velkommen RikkeBo :)

   Slet
 8. Har ikke læst med et stykke tid, men dumper ned i et skønt indlæg. Jeg tror også, at din vinter bliver nemmere, fordi du kommer lidt mere ud, og fordi du ´har sommer på lager´.

  Elsker også Monty Don.

  Hilsen Hanne.

  SvarSlet
 9. Hvor lyder det hyggeligt det hele. Og hvilken reol, du har.

  SvarSlet
 10. Jeg sparer lige på armen, og takker jer alle samlet her:) Håber I har haft en dejlig weekend.

  Kirsten Grymer, dig har jeg vist ikke set her før, så mange tak fordi du kiggede forbi og for din kommentar. Og ja.. jeg elsker min reol. Det er kunsten på min væg :)

  Kærlig hilsen
  Henriette

  SvarSlet