19 juni 2013

Personligt er jeg skuffet som en havegang!

 

 

Her går man og forbereder sig på et veritabelt skybrud, og så kommer der ti vindtørre dråber!  Mine vandsamlerkar nærmest skriger på vand, det samme gør græsset, som jeg godt ved også vil gro når det regner, men det er gult og kedeligt at se på. Og det stikker mine fusser når jeg går rundt, gør det.

IMG_4699

Jeg har ellers forberedt mig godt. Fjernet alt hvad som kan blæse bort. Bundet op hvad som kan knække. Fejet sammet hvad som kan uønsket spredes, og ja så altså sat frem til at spare vand op.  Måske ikke forgæves for her ser så grumme fint ud, men ihvertfald helt unødvendigt, på en dag som i dag.

Lummert har det nemlig været, så det siger sig selv at jeg har svedt som en gris, især da jeg gik amok med slåmaskinen i baghaven, så et bad var virkelig tiltrængt inden jeg snuppede bilen, og kørte til byen. På en bænk på torvet i Maribo kølede jeg af med lidt vand, kiggede på mennesker og sludrede i mobil, inden jeg rundede Liedl, og NU er jeg hjemme igen. Skønt at være træt på den gode måde efter en dags arbejde, især fordi jeg her fra min sofa nu kan kigge på min ynglingsdekoration…

IMG_4719

Nu er det fremme, og jeg kan se og gramse hvis det passer mig. Stuen har fået mere luft, for se her hvad jeg har fjernet :

IMG_4716

Ialt 12 stks..  ( og der har altså ikke været garn i dem alle må jeg hellere lige indskyde haha ).

 

Gør det noget jeg falder i søvn i sofaen i aften?

5 kommentarer:

 1. Hvor ser det fint og hyggeligt ud! Ja, her blev det heller ikke til skybrud, men regn har vi fået - sådan i almindelige mængder. Men det har tordnet og rumlet lidt. Nu sidder jeg her og er lidt ør i hovedet, for det bliver jeg sjovt nok altid i tordenvejr... :-)

  SvarSlet
 2. Det ser dejligt ud. Glæd dig over, at du har ryddet op :-) Her øser det ned i skrivende stund og rigtig torden har vi også haft.

  SvarSlet
 3. Jaha - ikke garn i dem alle, men selv om det var, så er det ikke slemt. Engang for mange år siden opdagede jeg at flyttefolk ser efter reoler og siger: "Der er bøger!" med ærefrygt - det er noget, der fylder og vejer og som kan gøre en flytning til meget mere end 12 kasser :)

  Den gule plæne er nu meget praktisk - den giver tørt tråd og man skal ikke slå den :)

  SvarSlet
 4. Det HAR regnet!
  I morges regnede det så meget, mens jeg kørte på arbejde, at flere bilister vendte og tog en anden vej pgra oversvømmelse flere steder på vejen - men i Kolding (som var mit mål) havde de ikke set regn.
  Den kom til gengæld i eftermiddags, i rigelige mængder.

  Hvor er dine blomster smukke! Jeg er helt skudt i pæoner, og dine lyserøde er bare fantastiske!

  SvarSlet
 5. Nøøj - der er til mange dejlige kreative timer i din yndlingsdekoration. Det ser bare dejligt ud ;-)

  SvarSlet