04 juni 2013

Uha jeg fik vist angrebet græsset lige voldsomt nok, eller.. i haven glemmer jeg tid og sted og min egen dårlige form

 

 

 

IMG_3996

IMG_4211

IMG_4212IMG_4213

Det blæser en stiv østenpelikanvind hernede, så jeg er ikke så meget i haven som jeg gerne ville være. Omvendt får jeg så ufrivilligt slappet det af jeg trænger til, MEN.. i aftes da vinden løjede lidt af tog fanden ved mig, og jeg gik til angreb på græsset. Uha det hjælper at få det slået ned, men det taget tid og koster kræfter fordi jeg kun har min lille græsslåer. Den har jeg nu valgt helt bevidst for motionens skyld, men den er sgu ikke glad for de høje grønne strå, så derfor har jeg også købt en lille tingest, som flår det af så jeg kan afslutte med slåeren. Den blev simpelthen slidt op allerede efter den ene halve side af huset var taget. Sælger ku godt have fortalt at jeg ville få brug for ekstra line, især fordi jeg fortalte at hvad jeg skulle igang med..

Nå, men jeg giver jo ikke op, så maskinen og jeg begyndte fra en ende af i forhaven og på en time så det sådan ud:

IMG_4214

Tålmodighed har jeg masser af når det handler om haven, så jeg er ikke slået ud, bare slået i sofaen for NOOOOJ, hvor jeg havde ondt da jeg stod op i morges. Arme, ryg og hænder var helt smadrede.  Har slet ikke kunnet skrive før nu, ejheller har jeg kunnet strikke eller bare løfte kaffekoppen, hvilket alt i alt er surt når man nu elsker alle tre dele hihi.

 

Tirsdag har derfor været en dag der gik sådan her:

IMG_4199IMG_4204

I selskab med Dalby både på tv og i bøger. Forresten er billedet fra i går’s Frihus, men bøgerne læser jeg flittigt i. Og endnu mere forresten, har jeg i dag også lige høvlet lidt af min ene pegefinger, da jeg ville skære tomaterne over!  Så ja.. selv en kniv er for tung, når man har slået græs. Hmm…

6 kommentarer:

 1. Du skal ikke være bange for græsset, det skal nok blive fint, og en god måde at slå det på, kan du ikke stille klipperen, så den ikke klipper så tæt, se om ikke klippehøjden kan stilles. det gjorde vi, da vi startede i vores have, med langt græs. Har du forresten set at Aldi har en bordopvaskemaskine til salg lige nu til ca. 1200kr? Kh Lykke

  SvarSlet
 2. Som du da knokler :)
  Jeg ser du har bogen Tante Grøn, jeg er jo vild med have bøger, ikke at forveksle med havearbejde, det siger mig ikke noget..... et spørgsmål om bogen, er det sådan en man kan læse bare for at læse eller er det en direkte opslagsbog ? jeg håber du ved hvad jeg mener :)

  SvarSlet
 3. Det skal nok blive godt. Når bare du kommer igennem den første slåning.
  Men tag nu ikke for hårdt fat, så du bliver skadet.
  Ja du har ret, det blæser en halv pelikan, vinden er kommet fra nord i dag, og jeg har fået hold i nakken, man skal passe på. Inden vi ser os om, er det midsommer.

  God arbejdslyst hilsen Kaja

  SvarSlet
 4. Du er bare så sej Henriette. Men have arbejde er godt for sjæl og sind :) Og du skal nok ende med en flot have. Synes din aftens mad så helt vild lækkert ud. Hvordan har du lavet det?

  God aften Dorthe

  SvarSlet
 5. Hvor er det altså dejligt at se Henriette - det er muligt du hverken får kaffe, strik eller andet af den slags. Men du spiser godt, får masser af energi af den gode slags, motion og haveterapi... Hvem tæller så lidt ømme muskler?
  :)

  SvarSlet
 6. Aj altså..havearbejde er hårdt.....så anskaf dig en elektrisk græsslåmaskine...en håndskubber til din plænestr.? Så bliver du da slidt op inden længe. Vi har denne model som er så god og ikke så dyr :-) https://webshop.coop.dk/vare/flymo-elplaeneklipper-model-turbolite-330/5011759012232 - vi er virkelig glade for vores Flymo...den er let og nem at betjene :-) God fornøjelse. kram

  SvarSlet