31 juli 2013

Den orange blomst

 

 

 

 

IMG_6017IMG_6020

I år er det den orange, som jeg er allermest betaget af. Farven kommer slet ikke ordentligt til sin ret her, men den er SÅ intens. 

 

 

Jeg kan bare godt lide orange

 

 

Husker nogen den her:

Nørkleriets orange tunika.  De to er næsten samme nuance. Mørk og brændt som sydens terakotta. Perfekt til efteråret nu jeg tænker over det…

1 kommentar:

  1. Kære Henriette. For mig har det bare været godt at erkende, at livet er bedst for mig, når jeg er alene. Ikke mere dating eller drømme om to-somhed for konsekvenserne er alt for meget flimmer og uro, jeg ikke kan rumme og forventninger, jeg ikke kan leve op til, når jeg er i underskud følelsesmæssigt. Jeg var på din alder, da jeg erkendte, at sådan måtte det være. I dag føler jeg mig aldrig ensom for jeg længes ikke mere, men søger selv de ting, der gør mig glad og tilfreds f.eks samvær med andre uden følelsesmæssig tilknytning, tilknytning til mine dyr og glæden ved mine voksne børn. Jeg tror, vi er mange, der lever sådan og på den måde, er vi jo ikke alene :) Du har evnen til at se skønhed og mening. Jeg ønsker for dig, at du må finde ro.

    Kærlig hilsen Helle

    SvarSlet