01 august 2013

Planløs vandring på matriklen

 

 

 

IMG_0590

Ja, altså det er mig. Lige nu.

 

 

IMG_0595

Jeg plukker lidt blomster. Nipper visne blade. Samler ind til næste års tallerkensmækkere. Luger lidt, nu hvor jorden igen er fugtig. Jeg nipper af min kaffe. Triller med børen. Alt sammen uden at ane hvad jeg gør.

 

Ved godt, det måske er ved at være en smule trættende at jeg gentager mig selv, men uden strikketøjet er det svært at aflede tankerne. Det ER virkelig ikke godt for mig, at jeg ikke kan have noget at sætte hænderne til, så hjernen kan kobles fra.

 

IMG_0598

Det er egentlig ikke fordi jeg sådan går rundt, og tænker alle mulige katastrofetanker, eller fordi jeg spekulerer vildt meget over tingene, MEN.. jeg befinder mig et sted, jeg ikke har besøgt et stykke tid nu. Der, hvor jeg er helt handlingslammet, tom og træt. Jeg har sovet meget de sidste dage, hovedpinen kommer regelmæssigt, og det samme gør tårene. Jeg kan ikke gøre for det, og det skal nok gå over igen.

 

 

Giv mig bare lidt tid.

 

 

IMG_0604

 

 

I sådanne stunder føler jeg mig alene. Uden nogen at sparre med. Køleskabet er næsten tomt, men jeg er ikke interesseret i det, og har heller ikke overskuddet til at gøre noget ved problemet. Det flyder med tøj, men jeg ser det ikke. Jeg klasker fluer endnu mere målrettet, og de bliver hvor de lander. Selv ikke de sorte biller, som jeg kan ryste ud af tøjet inden jeg tager det på, påvirker mig i nuet. De er der forresten, fordi jeg jo ikke har noget sted at opbevare tøjet, som derfor ligger i rodede bunker hvor det nu lige passer sig.

 

Eneste jeg ved jeg SKAL samle mig om, er regningerne som forfalder. Jeg gør det i morgen. Tror jeg.

8 kommentarer:

 1. Hej smukke,
  Jeg ville ønske, at jeg havde et plaster/tryllestav som gjorde alt ting godt igen.
  Men det har jeg ikke, og mine ord virker så overflødige/fattige :-(
  Jeg tænker på dig, og glæder mig til vi ses igen :o)
  Knus Bettina

  SvarSlet
  Svar
  1. Og jeg håber I snart vil komme herned :)) Tak søde veninde og jeg savner dig sgu da

   Slet
 2. En skam du ikke har ´bare lidt penge til overs, det hjælper altid at tage på plante - skole, marked, udsalg. Lige meget hvad, bare det er sted, der kan ses og købes planter. Så skal dine fund selvfølgelig graves ned, når du kommer hjem men du kunne gå efter de små, der godt kan stå i potten en tid, så de bare skal vandes, indtil du er klar igen. Eller hvis du kendte nogen i nærheden med gammel have og mange stauder, du kunne få bidder af. Boede jeg i nærheden, var du velkommen til at komme her men det gør jeg ikke. Er de ikke nogen i nærheden, der læser her, som kan invitere Henriette på plantetur? Det er altså for havefolk lige så godt som strikketøj. Til vinter tror jeg, jeg skal til at strikke igen, (efter mange år uden strikketøj), jeg elsker også at strikke men om sommeren er det bedre at gå på plantejagt. Hilsen Mette.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er ikke en dårlig ide Mette, og når vejret er indre trykkende igen, så vil jeg helt sikkert igen gå rundt i haven.

   Og helt ærligt Mette.. Se du bare at komme igang med at strikke, det er så dejligt. Og sig til hvis du skal have assistance pr mail ik.. :)

   Slet
 3. Hov, hov, Henriette - kan du nu finde alle glæderne ved landet frem igen - så dit gode humør kan komme igen :) Pas rigtig godt på dig selv og nyd at du har en dejlig have når du nu ikke kan strikke lige nu.
  Knus
  Pi@

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Pia, de er her endnu, er bare lige væltet lidt af cyklen. Jeg kommer op igen. Det lover jeg :)

   Tak for din hilsen og jeg har faktisk gået og tænkt på dig forleden dag, da jeg dansede regndans hihi. Mest fordi jeg jo også dansede snedans og det var du jo ikke vild med HA!

   Mange knus fra mig

   Slet
  2. Tænkte nok det hang sådan sammen, ved også at hvis der er nogen der kan komme op på cyklen igen så er det dig.

   Ok med en enkelt regndans - det hele trænger - men SNEDANS det holder du dig bare fra :) :) Jeg ELSKER sol og sommer, bade i havet og ligger i solen det er lige mig :)

   Knus

   Slet
  3. Hihi, tænk det havde jeg på fornemmelsen :) Det er nu også skønt at kunne være ved vandet. Herhjemme er det sgu så sjældent, at vi når en god temperatur, så det skal da nydes. Helt sikkert


   Knus

   Slet