02 juli 2013

Fik jeg sagt at jeg synes tiden flyver..

 

 

IMG_0035

Nå, men jo ældre man bliver jo hurtigere går tiden. Sådan tror jeg de fleste føler det, men hernede er den da helt ude af trit. Tiden altså.. Om jeg begriber, hvor de sidste to mdr er forsvundet hen og om jeg fatter hvordan det går til, at vi nu skriver juli 2013?  Endnu mere mystisk bliver det når jeg fortæller, at normalt går tiden jo hen over hovedet på os, når vi har for travlt med at se frem, eller leve tilbage i tiden, men netop hernede har jeg i dén grad levet hver dag i nuet, kigget og mærket hver eneste minut, så hvordan går det til?? 

 

IMG_0041

Derfor MÅ jeg lige huske, at minde alle om at jo.. nu har vi sommer ( selvom vejret er lorent ), men husk lige at MÆRK at det er sommer. I hjertet og i sjælen. Husk at opleve den, og nyde den. Husk at kigge op og se de lange aftener, og de lyse nætter. Husk at ( hvis I kan ), stå tidligt op, og tage den lyse morgen ind. Bare engang imellem.

IMG_4285

 

 

Husk det, for med den hastighed tiden har for tiden, så er der ikke længe til, at lyset igen er på retur, og sommeren går på hæld. Det er NU det hele sker, og NU den er her.. Sommeren. Og de lyse nætter. Som i vores lille land er smukkere end noget andet sted på jorden.

IMG_4294

 

 

Det var bare lige det jeg tænkte på, som jeg lå der på sofaen og hvilede hovedet lidt.

IMG_4535

2 kommentarer:

  1. Du har helt ret i, at tiden flyver hurtigere, jo ældre man bliver. Lidt tarveligt er det... ;-)

    Så det gælder om at nyde det lige her og nu så meget man kan. Jeg tror, at du er god til det... :-)

    SvarSlet
  2. Synes bestemt også, du er god til det, og jeg synes også, det går meget godt for mig. Jeg står jo ofte tidligt op, og nyder morgenen, når jeg skal i stalden, hvilket jeg jo er et par gange om ugen. Dejlige landlige indtryk.

    SvarSlet